Hotel sa pet zvezdica Xenodocheio Milos otvara se u Atini ovog oktorba

Xenodocheio Milos, prvi luksuzni butik hotel svetski poznatog grčkog restorana Estiatorio Milos, otvoriće svoja vrata 15. oktobra.

Xenodocheio Milos se nalazi u centru Atine nasuprot Starom parlamentu, oblasti prepunoj istorije i slavi najbolje od grčkog nasleđa, umetnosti i kuhinje. Elegantan i prefinjen, ovaj autentični kulinarski hotelski doživljaj prvi je luksuzni butik hotel svetski poznatog grčkog restorana Estiatorio Milos, koji prenosi nadahnutu priču o Milosu u sledeće poglavlje.

Nudeći neka od najboljih svetskih mediteranskih jela priznatog osnivača i šefa kuhinje Costasa Spiliadisa, hotel unosi simbol ikonične jednostavnosti u život kroz božansku gastronomiju. Ovde ćete otkriti njegovu filozofiju kuvanja sa poštovanjem prema najkvalitetnijim proizvodima i sastojcima. Jednostavna i rafinirana mediteranska hrana prepuna bogatih ukusa čeka vas, poslužujući najfinije sveže plodove mora od ostriga i divljih crvenih madagaskarskih škampa do slavnih grčkih deserta, uključujući ukusne karidopite i baklavu.

Sa 40 lepih soba i apartmana, gosti će doživeti atinski dom daleko od kuće. Možete birati između niza soba, od šarmantnih, udobnih klasičnih soba do prostranih, luksuzno dizajniranih apartmana sa velikim otvorenim sunčanim terasama i đakuzijem sa pogledom na Stari parlament. Prihvatite neoklasičan, prefinjen život i divite se visokim plafonima, mermernim kupatilima i najfinijim krevetima i posteljinom. Svaka soba je individualno dizajnirana sa najvećom pažnjom prema detaljima sa elegantnim i neočekivanim dodirima stvarajući autentično personalizovano iskustvo.

Opustite se u srcu grada i uživajte u izboru blaženih i podmlađujućih wellness iskustava od joge na krovu do pilatesa u teretani. Oni koji žele da organizuju ekskluzivne privatne događaje mogu birati između brojnih zapanjujućih soba za sastanke ili podići stvari na nove visine na otvorenoj terasi za zabavu. Nudeći savršeno izrađene apartmane sa mekim baršunastim nameštajem i drvenim podovima za sve prilike, Xenodocheio Milos će se potruditi da ispuni sve potrebe i želje gostiju.