Hotel sa 5 zvezdica u Francuskoj nudi iskustvo inspirisano novim albumom Tejlor Svift

Ovo su odlične vesti za sve fanove Tejlor Svift!

Luksuzni butik hotel u regionu Šampanj u Francuskoj želi da vam pomogne da zatvorite poglavlje o besanim noćima. Da bi proslavili objavljivanje 10. albuma Tejlor Svift „Midnights“, Royal Champagne Hotel & Spa sa pet zvezdica nudi fanovima restorativni odmor usmeren ka odličnom snu. Spojler: uključuje niz „lekova“ koji izazivaju dremež, kao što su kapi melatonina, meditacija i mnogo mehurića.

Po prijavi u hotel, gosti koji su rezervisali „Royal Sleep Experience“ naći će flašu Dom Perignona koja ih čeka u njihovoj sobi, zajedno sa drugim stvarima koje će ih uvući u dubok san. Zamislite satensku masku za oči, sprejeve sa eteričnim uljima, domaće biljne čajeve i, naravno, grickalice. Takođe ne škodi što je apartman potpuno zvučno izolovan i ima dvostruke zavese za zamračivanje.

Večera će biti servirana u hotelskom finom restoranu Le Bellevue. Ovde ćete se počastiti koktelom „Uspavana lepotica“ koji je pripremljen sa ultra-umirujućim sastojcima koji će se boriti čak i sa vašim najluđim snovima. Povrh svega, dobićete umirujuću, jednosatnu masažu uz sveće u hotelskom spa centru od 1600 kvadratnih metara.

U avgustu je pevačica i tekstopisac nagrađena Gremijem najavila putem Instagrama da će njen predstojeći album biti objavljen 21. oktobra.

„Ovo je album napisan usred noći, putovanje kroz strahote i slatke snove“, napisala je Tejlor Svift. „Tlo kojim koračamo i demoni sa kojima se suočavamo. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da zadržimo lampe upaljene i krenemo u potragu – nadajući se da ćemo se, možda, kada sat otkuca dvanaest… sresti.”

Paket počinje od 1.160 dolara po noći za dve osobe u Junior apartmanu. Da biste rezervisali, možete posetiti sajt hotela.

Luxury Experience