Hotel „Goodtime" u Majamiju izgleda kao da je došao iz filma Vesa Andersona

Pripada čuvenom muzičaru Farelu Vilijamsu.

"Goodtime Hotel" u Majami Biču je poseban hotel koji se ističe jedinstvenim ugostiteljskim pristupom, koji kombinuje inspirativni dizajn i luksuzne usluge.

Ako volite estetiku pastela koja podseća na filmove Vesa Andersona, onda će vam se sigurno svideti "The Goodtime Hotel". Hotel je pastelna oaza nedaleko od luke South Beach.

Vredi napomenuti da je ovo saradnja talentovanog muzičara Farela Vilijamsa i biznismena Dejvida Grutmana. Za divan dizajn enterijera hotela, vlasnici su se obratili Kenu Fulku, koji je stvorio najsvetlije i najpozitivnije prostore, ispunjene šarenim sobama, udobnim sofama i tropskim vibracijama.

Hotel ima 266 soba počevši od „queen rooms“ sa pogledom na okean do luksuznih soba sa sopstvenim kupatilom i bračnim krevetima sa posebnim udobnostima i pažljivim uređenjem.

Mesto koje se ističe u hotelu je "Strawberry Moon" - nazvano po punom mesecu koji se odvija tokom letnjeg solisticijuma i predstavlja prizor koji nikako ne treba propustiti. U hotelu se takođe ističe "Club House Classics" gde možete uživati u raznovrsnim mediteranskim, klasičnim i izuzetno ukusnim jelima koja obećavaju da će zadovoljiti svaku želju najvećih gurmana. Atmosfera u prostoriji odmah podiže raspoloženje i garantuje bezbrižne trenutke!

"Želim da hotel Goodtime prenese osećaj podmlađivanja i ono retko, uzbudljivo osećanje zbog otkrivanja nečeg posebnog" - rekao je Farel Vilijams o novom hotelu. „Kada smo smislili ime, odlučili smo da "Goodtime" pretvorimo u novu frazu koja „prosvetljuje“ zajednicu oko nas.

Otkrijte više fotografija luksuznog hotela u galeriji!