Hotel Four Seasons u Čikagu slavi 35. godišnjicu

Svečano otvaranje hotela Four Seasons Chicago je 10. marta 1989. označilo jedinstvenu prekretnicu, sa eklektičnom listom gostiju koja je uključivala ne samo istaknute ličnosti već i iznenađujući niz životinja.

Dva ježa, dva zamorčića, dva zeca, dve iguane i dve velike sove pridružili su se brojnim gostima kako bi proslavili debi luksuznog utočišta u srcu grada. Ovaj ekstravagantni događaj, koji koristi Zoološkom društvu Linkoln Park, postavio je scenu za nasleđe koje traje već 35 godina, definišući Four Seasons Hotel Chicago kao uzor elegancije i gostoprimstva.

Nasleđe gostoprimstva

Od svog osnivanja, Four Seasons Hotel Chicago je bio domaćin milionima gostiju, u rasponu od renomiranih poznatih ličnosti do uglednih ljudi iz celog sveta. Pod vođstvom direktora za ketering Džejmija Breslina, tim je organizovao preko 1.000 elegantnih venčanja u prostranom hotelskom prostoru za događaje od 2400 kvadratnih metara. Hotel je stekao reputaciju jedne od vodećih gradskih ustanova, pružajući uslugu i sofisticiranost bez premca.

Velika transformacija

Hotel je 2021. godine započeo svoje najobimnije renovirnje do sada, vođen ekspertizom ugledne dizajnerske firme Rottet Studio. Renoviranje je kulminiralo u leto 2023. godine, a redizajn bazena i spa centra poslužio je kao završni dodir. Transformacija je uspešno spojila modernu energiju sa istorijskim šarmom hotela, osiguravajući da 160 soba i 185 apartmana ostanu vrhunac luksuza u gradu.

Proslavljanje prekretnice

Kako se Four Seasons Hotel Chicago približava svojoj 35. godišnjici 2024. godine, establišment planira da proslavi ovu značajnu prekretnicu nizom posebnih saradnji i događaja. U partnerstvu sa kultnim institucijama u gradu, kao što su Garrett Popcorn, Howard Brown Health i Međunarodni filmski festival u Čikagu, hotel ima za cilj da stvori nezaboravna iskustva i za goste i za zaposlene.

Adorn Bar & Restaurant: kulinarsko čudo

U srcu proslave je Adorn Bar & Restaurant, koji predvode izvršni kuvar Riči Farina i generalni direktor Kolin Hofer. Poznat po svom inovativnom pristupu kvalitetnom obroku, Adorn obećava gostima kulinarsku avanturu kroz luksuzne proizvode i usluge. Posebni naglasci povodom godišnjice uključuju saradnju sa Garrett Popcorn, večeru u Platform by James Beard fondacije u Njujorku i The Perfect Date Series tokom februara.

Kalendar proslava

Hotel je pripremio kalendar događaja tokom cele godine, pokazujući duh Čikaga i posvećenost hotela pružanju jedinstvenih iskustava. Od Nedelje restorana u Čikagu sa menijem Garrett Popcorn x Richie Farina do modne revije sa modernim luksuznim venčanjima u Čikagu, proslave će kulminirati 23. marta “Seasons of Creativity”večerom u čast 35 godina kulinarske izvrsnosti sa glavnim kuvarom.

Prihvatajući pionirski duh Čikaga

Čikago, grad poznat po živopisnoj kulturi i pionirskom duhu, služi kao inspiracija za program Four Seasons Hotel Chicago koji je usredsređen na goste. Od izleta jahtom do jednostavnih aktivacija, hotel nastavlja da postavlja industrijske standarde, nudeći gostima iskustva koja su jedinstvena kao i sam grad.

Luxury Experience