Hotel Fasano - pravi biser Brazila

Rio de Žaneiro je privilegovano odredište za izuzetne putnike, koje će zavesti šarmom i idiličnim ambijentom hotela Fasano Rio de Žaneiro…

Ovaj hotel se nalazi u jednom od najpoželjnijih delova grada, na samoj ivici plaže Ipanema. U hotelu Fasano Rio de Janeiro komfor se kombinuje sa luksuzom, modernošću i slavnom prošlošću Brazila. Izgrađen po uzoru na doba Bossa Nova i uređen u brazilskom stilu 50-ih / 60-ih, hotel ima mnoštvo arhitektonskih čuda. Svaka soba opremljena je najsavremenijom tehnologijom, savršeno integrisanom u uzvišene šarmantne apartmane.

Hotel Fasano Rio de Janeiro ima 79 soba i 10 apartmana, sa privatnim balkonima i pogledom na more ili brazilski pejzaž, a pažljivo ih je uredio Philippe Starck dodavši neke lične kompozicije u dekor. King size kreveti, vrhunski nameštaj i mermerna kupatila ... sve je tu za što ugodniji boravak.

Neke sobe i apartmani imaju privilegovani pogled na plažu Ipanema. Koju god sobu ili apartman da odaberu, gosti imaju na raspolaganju privatnog batlera, uslugu čuvanja dece i kućnih ljubimaca, kao i 24-časovnu sobnu uslugu.

Hotel Fasano Rio de Janeiro takođe je poznat kao i svaki hotel Fasano, po svojoj tipičnoj italijanskoj i mediteranskoj kulinarskoj kulturi, usredsređenoj na morske plodove. U restoranu Fasano al Mare možete uživati u kulinarskim đakonijama uz pogledu na more.

Na prvom spratu hotela možete da uživate u trenutku opuštanja u spa centru koji nudi razne tretmane, ali ono što posebno raduje sve goste hotela je neverovatni grejani bazen smešten na krovu i njegov apsolutno jedinstveni pogled na more, Aproador, Morro Dois Irmaos i Corcovado, ekskluzivnu panoramu koja kombinuje morski pejzaž i planine.

Konačno, usluge hotela Fasano Rio de Janeiro nisu ograničene samo na hotelsku strukturu, već se protežu do plaže Ipanema sa mnoštvom pogodnosti za goste, poput ležaljki, suncobrana, osveženja, časopisa ili čak proizvodi za zaštitu od sunca i negu kože. Konačno, na osmom spratu, fitnes centar će vam omogućiti da vežbate ispred mora i pod nadzorom hotelskih trenera.

Sve u svemu, ovo je pravi raj koji nikada nećete želeti da napustite.