Hotel Edition dolazi na jezero Komo 2025. godine

Predivno jezero Komo će svoje posetioce obradovati novim hotelom vrhunskog luksuza...

Marriott International je potpisao ugovor sa Bain Capital Credit i Omnam Group o dovođenju svog brenda Edition Hotels na italijansko jezero Komo. U vlasništvu i razvijen od strane Bain Capital i Omnam Group preko fonda kojim upravlja Kryalos SGR, novi hotel bi trebalo da bude otvoren 2025. godine.

„Uzbuđeni smo što sarađujemo sa Bain Capital Credit i Omnam Group kako bismo predstavili brend Edition Hotels na jednoj od najlepših italijanskih destinacija“, rekao je Džoš Flur, viši potpredsednik i generalni direktor, Edition Hotels, Marriott International.

Lake Como Edition će imati 145 soba za goste, uključujući dva apartmana/penthausa, lobi bar, plutajući bazen i više lokala za hranu i piće sa pogledom na jezero Komo i planine Belađo. Hotel će zauzeti istorijsku zgradu iz 19. veka koja se nalazi na zapadnoj obali jezera Komo.

„Postoji neverovatna prilika za hotelske investicije u Italiji, ne samo u velikim turističkim destinacijama kao što su Rim i Milano, već i na određenim lokacijama koje imaju jaku privlačnost za goste koji traže usluge visokog kvaliteta i jedinstvena iskustva“, rekao je Paolo Boteli, izvršni direktor Kryalos SGR.

Očekuje se da će Lake Como Edition ojačati brend Marriott International širom Evrope, gde ima portfolio sačinjen od 719 objekata sa preko 137.500 soba. Edition Hotels upravlja sa 15 objekata na lokacijama širom sveta, uključujući Njujork, Zapadni Holivud, London, Rejkjavik, Madrid, Tokio i Šangaj.

Luxury Experience