Hotel Casarose donosi retro kalifornijski stil francuskoj Azurnoj obali

Hotel Casarose u legendarnom zalivu u Kanu, na pola puta između Monaka i Sen Tropea, nalazi se u bivšem hotelu Golf Park, a nedavno je transformisan u moderan hotel koji pruža osećaj maksimalne udobnosti.

Kalifornijski retro-elegantni stil zadovoljava sve trenutne standarde hotelske industrije francuske rivijere. Ovo rezultira veselom atmosferom, koja će vas podsećati na čuveni hotel Beverly Hills Hotel na Sunset bulevaru u Los Anđelesu ili možda North Palm Canyon Drive 1960–ih u Palm Springsu, gde se gosti zabavljaju oko bazena nakon igranja golfa ili tenisa. Više od pola veka kasnije, hotel Casarose nas podseća na lepu, ležernu i elegantnu atmosferu.

Hotel sa četiri zvezdice ima 56 soba i apartmana sa privatnom terasom: 32 sobe (24 m2) i 8 porodičnih soba sa pomoćnim ležajem, kao i 6 junior apartmana (33 m2) i 10 apartmana (36 m2).

Nakon doručka, uputite se na jednu od obala Siagne, široke plovne reke koja protiče pored vrta sve do Sredozemnog mora ili se prošetajte do plaža u Kanu koje su udaljene samo 400 metara. Zatim možete se zabaviti na golf terenu: vrt se nalazi na čuvenom Golf staru u Kanu (najlepšem golf terenu u regionu). Dan završite u baru ili restoranu koji poslužuje domaće specijalitete.

Ono što je najbolje od svega, ova regija broji i do 300 sunčanih dana godišnje.