Hotel Cap Rocat - raj na ivici Mediterana

Hotel Cap Rocat nalazi se na Majorci, na poluostrvu Palma.

Otvoren 2010. godine, ovaj šarmantni hotel izgrađen je u srcu stare vojne tvrđave, a njegova impresivna arhitektura savršeno se stapa sa blistavim pejzažom zaliva. Od svoje transformacije, tvrđava ima 28 udobnih, intimnih i vanvremenskih soba i apartmana.

Hotel Cap Rocat nudi vam izvanredan komfor kroz sobe i apartmane, izolovane u zalivu Palma, sa kojih se pruža prekrasan pogled na Mediteran. Među neverovatnim apartmanima moći ćete da uživate u svom privatnom bazenu i velikim sunčanim terasama, što vam nudi apartman El Cabo, smešten u najosamljenijem delu tvrđave.

Jednako šarmantan je apartman Del Mare, ograničen na krajnji deo hotelske bašte sa dve privatne terase i infiniti bazenom koji pruža izvanredan pogled na zaliv Palma. Njegov prefinjeni enterijer i tradicionalni nameštaj ističu zidove od opeke i sunčane plafone u svoj trezvenosti.

Od 2015. godine hotel Cap Rocat nudi izuzetne apartmane Sentinels. Ovi apartmani koji oduzimaju dah, izgrađeni su na starim nadzornim tačkama tvrđave i nude panoramski pogled na tirkizno plave senke mora. Izgrađeni ispod stena, oni takođe imaju ogromne terase i infiniti bazen. Podno grejanje, klima uređaj, privatna terasa ... ovde vam dizajn i sadržaji nude neuporediv luksuz i neverovatnu intimnu atmosferu. Ovim neverovatnim apartmanima dodajte sve aktivnosti koje hotel Cap Rocat nudi za nezaboravan odmor. Spa centar će vas dočekati u trenucima opuštanja, smešten na brdu s pogledom na zaliv.

Što se tiče ugostiteljstva, otvoreni prostori će vam omogućiti da se divite krajoliku koji oduzima dah, dok uživate u najukusnijim jelima. Bilo da sedite na krovu, u bašti pored uzvišenih fontana ili na moru, možete degustirati mediteranske proizvode pažljivo odabrane od kulinarskog tima hotela Cap Rocat.

Nepotrebno je reći da će hotel Cap Rocat zadovoljiti sve vaše želje.