Hotel Bulgari Tokyo donosi moderan italijanski glamur u srce japanske prestonice

Bulgari Hotels & Resorts je otvorio svoj najnoviji luksuzni hotel u srcu japanske prestonice.

Bulgari Hotel Tokyo otvoren je u Tokyo Midtown Yaesu, novom neboderu sa pogledom na vrtove Carske palate i obrise grada koji se pružaju do planine Fudži, zauzimajući prostor od četrdesetog do četrdeset petog sprata. Hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od nekih najboljih atrakcija u gradu - od finansijskih okruga Nihombashi i Marunouchi, kao i neuporedivih prodavnica i restorana okruga Ginza.

Novi hotel nudi opuštenu eleganciju u 98 luksuznih soba i apartmana. Kao i javne prostore hotela, dizajnirao ih je arhitektonski studio Antonio Citterio Patricia Viel iz Milana, koji je odgovoran za prepoznatljiv izgled svih osam Bulgari Hotels & Resortsa širom sveta.

Otvaranje hotela Bulgari Tokyo je značajan događaj na hotelskoj sceni Tokija, sa svojom vrhunskom fuzijom italijanskog načina života u skladu sa lokalnom istorijom i kulturom.

"Ponosni smo što možemo dodati novi dragulj u krunu Bulgari Hotels & Resorts, kolekciju odmarališta otvaranjem hotela Bulgari Tokyo u Japanu, tržišta koje je za nas strateško više od 30 godina. Nakit i gostoprimstvo savršeno se kombinuju kako bi ispunili očekivanja Bulgari klijenata o visokom nivou usluge ne samo u prodavnicama naših brendova, već i kada borave u našim izvanrednim hotelima i pruža nam priliku da podelimo italijansko luksuzno iskustvo, dizajn i kreativnost u okruženje koje odražava Bulgari duh", rekao je izvršni direktor Bulgari Group, Žan Kristof Baben.

Potpuno posvećen smelosti i hrabrosti, Bulgari povezuje svaki od svojih hotela i odmarališta sa najređim i najdragocenijim draguljima: hotel Bulgari Tokyo je povezan sa ružičastim dijamantom, u čast lepote i harmonije ukorenjene u japanskoj kulturi i cvetovima ružičaste trešnje koji cvetaju tokom sezone sakure.

Luxury Experience