Hotel Beau Rivage: Luksuzan boravak u srcu Ženeve

Ženeva je magično mesto sa svojim snežnim alpskim vrhovima, savršenim znamenitostima i najlepšom obalom jednog od najvećih jezera u Evropi.

Ovde se nalazi hotel Beau-Rivage, okružen svom ovom savršenom lepotom. Lako je biti ovde i iskoristiti sve što ovaj elegantni hotel može da ponudi. To je zadivljujući grand hotel sa osećajem velike istorije. Slike, antikviteti, impresivni visoki plafoni i veličanstveni lusteri krase sve apartmane ovog luksuznog hotela.

Beau Rivage je idealna destinacija za vikend avanture ili opuštanja, vrhunac švajcarskog gostoprimstva i prefinjenosti bez pretencioznosti. Možete istražiti obližnje planine i gradove ili iskoristiti prednosti sportskih sadržaja koji nude niz aktivnosti na otvorenom. Na primer, pešačenje na obližnju planinu Salev može biti primamljivo za pogled na grad iz ptičje perspektive ili šetnju stvarnom urbanom džunglom Ženevskih botaničkih konzervatorijuma i bašte, prve u Švajcarskoj koja je sertifikovana kao 100% organska.

Ovaj privatni hotel čiji nenadmašni šarm živi više od 150 godina osnovao je 1865. godine Žan-Žak Majer. Na pogodnoj lokaciji u srcu ženevskog poslovnog i trgovačkog okruga, Beau-Rivage pruža neverovatan pogled na Ženevsko jezero i Alpe.

Iza njegove veličanstvene, istorijske fasade, pažljivo obnovljeni dizajn hotela spaja moderno sa magičnim odjecima prošlosti. Od originalnog nameštaja porodice Majer, vitraža i umetničkih predmeta razbacanih svuda, do apartmana nazvanih po uglednim gostima koji su ovde ostavili svoj trag. Svaka soba i svaki apartman imaju svoj karakter. Apartman Eleanor Roosevelt u baroknom stilu nudi širok pogled na Ženevsko jezero iz svakog ugla sa lusterima od murano stakla, dok je romantični apartman Sissi ukrašen dragocenim suvenirima i stilskim nameštajem.

Kada dođe vreme za ručak, očekuje vas nezaboravno kulinarsko iskustvo u restoranu Le Chat-Botte sa Michelin zvezdicom, koji vodi talentovani kuvar Dominik Gotje. Sezonu za sezonom, koristeći pažljivo odabrane proizvode, gostima se predstavlja gurmanski meni koji vam omogućava da uživate u vrhunski napravljenim predlozima od ribe i mesa. Imajte na umu, dostupno je i mnoštvo opcija zasnovanih na biljkama, i šest puta godišnje, tematski meniji koji predstavljaju proizvode kao što su špargle, pečurke, citruse i divljač. U skladu sa hotelskim dodirom, kuvar Gotje izlazi iz svoje kuhinje da pozdravi goste na večeri pre kraja obroka.

Možda nemate vremena da posećujete Ženevu onoliko često koliko biste želeli, ali svaki put kada je posetite u vama će se probuditi sećanja koja nećete želeti da zaboravite, posebno kada imate priliku da napravite uspomene u hotelu kao što je Beau-Rivage.

Luxury Experience