Hotel Azulik - raj bez električne energije i interneta

Smešten u Tulumu, hotel Azulik je istinska luksuzna oaza, smeštena između majanske džunge i Karipskog mora…

Konstruisan od strane majanskih plemena, hotel je u potpunosti napravljen od tradicionalnih i prirodnih materijala, kako bi svoju arhitekturu besprekorno integrisao sa okolnim pejzažem. U svojoj ponudi, on ima 48 vila koje se nalaze u samom srcu šume ili na rubu rajskih plaža, a one su nastale kao rezultat savršenog sklada između predačkih znanja, prirode i umetnosti. Odsustvo internet konekcije i električne energije pružiće vam jedinstveno iskustvo, daleko od vašeg svakodnevnog života, kako biste se ponovo povezali sa prirodom, ali i sa samim sobom.

Hotel Azulik vam nudi pravu introspekcijsku avanturu kroz svoje aktivnosti – kroz spa tretmane Maja, meditacije, jogu, aromaterapiju i predačke ceremonije, neizbežno ćete pronaći svoju sreću i uroniti u blagostanje. Zapravo, ove aktivnosti će vam omogućiti da ponovo fokusirate svoje telo i svoj um kroz 4 elementa: vodu, vatru, zemlju i vazduh.

U pogledu gastronomije, hotel Azulik nema razloga da zavidi luksuznim restoranima najvećih palata na svetu. Mešavina japanske i meksičke kulture rodila je restoran TSEEN JA koji nadvisuje nadstrešnicu zahvaljujući svojim stolovima visokim nekoliko metara. Pogled koji oduzima dah i delikatnost gastronomskih delicija, daće vam priliku da zaista uživate u nečemu sasvim drugačijem. Hotel takođe ima još 3 restorana koji će probuditi sva vaša čula kroz lokalne, kvalitetne i retke proizvode.

Pored ekološki odgovornog pristupa, hotel je otvorio i svoju umetničku galeriju za promociju lokalnih i međunarodnih kreacija. Vođeni avangardnim vrednostima, umetnici predstavljeni u galeriji nude ometajuću viziju sveta uz poštovanje prirode i ljudi.