Hotel Aman Beverly Hills – luksuz na hektarima botaničkih bašta

Eminentni svetski lifestyle i ugostiteljski brend Aman je najavio otvaranje Aman Beverly Hills hotela 2026. godine.

Projekat će se sastojati od hotela Aman, kolekcije ekskluzivnih Aman brendiranih rezidencija i Aman kluba, smeštenih na osam hektara botaničke bašte.

Aman Beverly Hils će uključivati hotel sa 42 apartmana, 37 rezidencija, više restorana, spa centara i Aman klub samo za članove. Globalni pionir u stvaranju mirnih utočišta daleko od svakodnevnog života, Aman je cenjen kao pružalac izolacije, blagostanja, izuzetnog dizajna i usluga bez premca, upravljajući sa 34 odmarališta i hotela u preko 20 zemalja.

Vlad Doronin, predsednik i izvršni direktor kompanije Aman, rekao je: „Strategija Aman grupe je da dovede željena iskustva odmarališta brenda na urbane destinacije. U ovom strateškom pravcu smo uspešno pokrenuli višestruko nagrađivani Aman Tokyo 2014. godine, a sledeće godine će uslediti Aman Residences, Tokyo, kao i buduće urbane destinacije koje sadrže i hotel i rezidencije; Aman Nai Lert Bangkok, Aman Miami Beach i skoro otvaranje Aman New York.”

Dalje je dodao: „Najava Aman Beverly Hilss hotela dodatno pokazuje našu posvećenost ovoj strategiji i dugoročnoj viziji. Ostajući verni svom DNK i poštovanom načinu života Amana, Aman Beverly Hils, smešten u svojim prostranim botaničkim baštama, beleži nasleđe našeg brenda dok povezuje naše goste sa fascinantnim urbanim okruženjem. Radujemo se što ćemo isporučiti još jednu destinaciju svetske klase u okviru naše kontinuirane misije da kuriramo hotele i rezidencije arhitektonske prepoznatljivosti na izuzetnim lokacijama, sa našom uslugom i iskustvima bez premca.”