Grace Cafayate: Odmaralište okruženo zadivljujućim pejzažima i vinogradima u Argentini

Ako želite da svoj sledeći odmor imate u posebnom i jedinstvenom hotelu, sa sopstvenim identitetom, umesto u velikom hotelskom lancu, Grace Cafayate u Argentini je jedan od najupečatljivijih primera.

Ovaj butik hotel je ruralno mesto za odmor smešten među vinogradima, koji nudi ekskluzivne usluge sa posebnim karakteristikama. Kafajate je grad u provinciji Salta na severozapadu zemlje i ovo područje je međunarodno poznato po svojim planinskim vinogradima, koji proizvode odlično grožđe, ali ono što ga čini gradom iz snova je zapanjujući planinski pejzaž, sa raznobojnim visokim brdima.

Koristeći prednosti lokacije i bogate kulturne tradicije ovog područja, izgrađen je predivan turistički kompleks koji se sastoji od luksuznog hotela, turističkih vila i privatnih kondominijuma dopunjenih luksuznim spa centrom, prvoklasnom kuhinjom, polo terenom i sjajnim terenom za golf.

Ključ za uslugu Grace Cafayate je prilagođavanje. Prilikom rezervacije gosti dobijaju formular u kom mogu da izaberu sva jela prema svom ukusu, omiljene arome i udobnosti svoje sobe, kao i proizvode za ličnu negu.

Dekor i arhitektura odmarališta su uklopljeni u pejzaž, sa luksuznim zgradama sa rustičnim kamenim zidovima i nameštajem od plemenitih materijala, kao što su masivno drvo i koža i sve je savršeno kombinovano sa najnovijom tehnologijom.

Grace apartmani imaju 79 kvadratnih metara, dok svi imaju terase od 18 kvadratnih metara. Delikatno su dekorisani, naglašavajući zadivljujući panoramski pogled na istok i sever koji izgleda kao prave slike sa razglednica visokih planina prekrivenih snegom i urednih vinograda u dolinama.

Za one koji žele više privatnosti - i više kućnog osećaja - dostupne su vile između 150 i 170 kvadratnih metara opremljene istim nivoom luksuznih sadržaja. Sve vile imaju trpezariju, kuhinju i privatnu dnevnu sobu, kao i opuštajuće terase od 60 kvadratnih metara.

Ovo utočište potpunog uživanja ne bi moglo biti potpuno bez vrhunske kuhinje iz restorana koji služi regionalna i internacionalna jela, sa posebnim naglaskom na čuvene argentinske „asados“ (meso sa roštilja) i fina vina iz lokalnih vinarija. U stvari, odmaralište ima vinski bar sa dnevnim degustacijama individualno dizajniranim za svakog od njegovih gostiju.

Grace Cafayate pruža intenzivno istraživanje pejzaža, tradicije, ukusa i kulture severne Argentine u luksuznom okruženju gde svaki gost dobija personalizovanu negu. To je svakako odličan način da istražite nove i uzbudljive međunarodne destinacije.