Glamping u sasvim novom ruhu

Natra Bintan je spektakularni koncept odmarališta sa šatorima, smešten na Bintan ostrvu u predivnom Riau arhipelagu Indonezije…

Novo odmaralište sadrži 100 šatora sa privatnim dvorištima i baštama, kišnim tuševima i brojnim drugim luksuznim pogodnostima, raspoređenim u tropskom zelenilu ostrva. Crystal Lagoon, najveća veštačka laguna sa slanom vodom, lokacija je ovog odmarališta, pa gosti mogu uživati u vodenim sportovima i brojnim zabavnim aktivnositma.

Šatori odmarališta, dizajnirani sa safari temom, nalaze se u sred netaknute prirode. Svaki od šatora prostire se na četdeset kvadrata, a dolazi, kao što smo već naveli, sa bujnom baštom i otvorenim dvorištem, klimom i krevetom sa baldahinom. Dizajn šatora je moderan, a pogodnosti će vam ponuditi mnogo više nego što vam je potrebno.

Za obedovanje, odmaralište vam nudi Pation, restoran koji radi tokom čitavog dana, a koji će vas oduševiti lokalnim i internacionalnim jelima i raznolikim specijalnim pogodnostima. Odmah pored, nalazi se al-fresco bar i loža, savršena za opuštanje i isprobavanje osvežavajućih pića.

Za svoje otvaranje, Natra Bintan nudi all-inclusive pakete, koji uključuju jedinstvene destinacije i iskustva, savršene za sve ljude koji žele da vide otvoreni svet.