Glamping nikada nije bio ovako luksuzan

Beg od haosa i ponovno povezivanje sa prirodom, nikada nije izgledalo tako glamurozno…

Nadomak Grand kanjona, posed koji meri oko 20 hektara, uskoro će sadržati 10 veličanstvenih staklenih piramida sa kontrolisanom temperaturom, iz kojih će se pružati neverovatan pogled na pustinju i noćno nebo. Nazvan Nomad’s Pad, ovaj solarni projekat koji je skoro postigao svoj cilj prikupljanja novca, planira da ponudi svojim gostima staklene piramide ispunjene komforom i luksuzom, za ultimativno glamping iskustvo. Ograničeni broj piramida govori nam da su gosti rasprostranjeni tako da svi mogu uživati u neverovatnim pogledima na svoje okruženje, uz mogućnost totalne privatnosti – jednim dodirom na dugme, stakleni zidovi piramide dobijaju boju i postaju neprozirni, zahvaljujući tehnologiji pametnog stakla.

Konstruisane sa principima pasivnih kuća zarad maksimalne efikasnosti na umu, svaka piramida će imati svoju klimatizaciju, udobni krevet, luksuznu posteljinu, odvojeno privatno kupatilo i tuš, ekološke proizvode i sve što je potrebno za pripremu čaja i kafe. Pogodnosti na otvorenom uključuju privatni đakuzi, logorsku vatru, ležaljku i privatno dvorište opremljeno udobnim komadima nameštaja.

Kada se Nomad’s Pad otvori u oktobru ove godine, putnici će moći da dođu do njega automobilima i uživaju u otuđenosti od ostatka sveta, iako neće biti preterano daleko od same civilizacije. Ovo inovativno iskustvo želi da nam pruži priliku da “istopimo svoj strest”, uživajući u časovnima joge, slikanja, filmovima na otvorenom, kupkama i masažama.

Gosti će takođe moći da se opuste uz najkvalitetnije obroke napravljene od lokalno uzgojenih sastojaka i kraft koktele, dok će im na raspolaganju biti ture predivnim okruženjem. Pored toga, moramo naglasiti da je internet deo ove ponude, tako da ćete u svakom momentu moći da podelite predivne prizore pred vama sa vašim prijateljima i porodicom.

Ukoliko je verovati vizualima iz naše galerije – Nomad’s Pad će biti nadrealno mesto za odmor, koje će vrlo često biti potpuno bukirano.