Four Seasons Resort Seychelles predstavlja novi renovirani apartman na plaži

Four Seasons Resort Seychelles predstavio je nedavno renovirani apartman na plaži sa tri spavaće sobe koji se nalazi na padini brda jugozapadnog Mahea.

Sa direktnim pristupom tirkiznim vodama Petit Ansea, apartman na plaži sa tri spavaće sobe u Four Seasons Resort Seyshelles ponovo je pušten u rad nakon renoviranja. Inspirisan bujnim zelenilom koji okružuje odmaralište i plažu, „fejslift“ nudi poboljšanu vezu sa majkom prirodom, omogućavajući gostima da zaista dožive opušteni život na ostrvu.

Apartman na litici na tri sprata uključuje tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom koje su povezane sa glavnim dnevnim prostorima preko tropskih puteva na otvorenom. Gornja dnevna soba ima panoramski pogled na Indijski okean, privatni infinity bazen, primarnu spavaću sobu i kupatilo, i prostranu terasu pored bazena. Pored toga, apartman ima dnevni boravak i radnu sobu otvorenog plana, trpezarijski i dnevni paviljon na otvorenom, kao i privatnu teretanu u potpunosti opremljenu Technogym opremom.

Apartman na plaži sa tri spavaće sobe dizajnirao je ECO ID, singapurska arhitektonska firma koja je takođe bila odgovorna za dizajn enterijera sestrinskog imanja, Four Seasons Resort Seychelles na ostrvu Desroches.

„Želeli smo da poboljšamo iskustvo našeg apartmana i osiguramo da priroda i prostranost budu u srži ovog renoviranja. Naše odmaralište ima sreću da se nalazi pored jedne od najboljih plaža na ostrvu i ovo proširenje omogućava život na plaži idealan za velike grupe i porodice, dok se panoramski pogledi na Petite Anse pružaju iz svih oblasti“, rekao je Renan Astolfo, generalni direktor.

Ova vila ima novi nameštaj koji je napravljen od prirodnih materijala i ima tople boje koje se stapaju sa okolinom. Smešten među velikim granitnim stenama, novi prostori za odmaranje u apartmanu podstiču prijatelje i porodice da se druže i povežu na novi način, dok lak pristup plaži i privatne ležaljke pružaju osećaj vrhunskog luksuza.

Luxury Experience