Four Seasons otvara svoje prvo glamping odmaralište u Meksiku

Four Seasons Hotels and Resorts, jedna od vodećih svetskih kompanija za luksuzno gostoprimstvo, otvara glamping odmaralište sa šatorima u netaknutoj enklavi u Punta Miti u Meksiku sledećeg meseca.

Ovo je prvo glamping odmaralište brenda samo za odrasle i prostire se na 47 hektara zemljišta sa pogledom na Tihi okean. Four Seasons Resort Meksiko će ponuditi kolekciju od 15 luksuznih šatora smeštenih u bujnim šumama rivijere Najarit sa prekrasnim pogledom na Tihi okean. Inspirisan idejom „naturaleza viva“ ili „živi prirodno“, Resort je duboko integrisan u svoje prirodno okruženje, pozivajući goste da se povežu sa kopnom, morem, drugim gostima, i što je najvažnije, samim sobom.

"Naša lokacija ušuškana u šumi na litici stvara osećaj da smo povezani sa prirodom, dok smo u stvarnosti u blizini SAD“, kaže Roni Fernandez, menadžer odmarališta u izjavi. „Naše neukroćeno prirodno okruženje organski podstiče goste da krenu na svoja lična putovanja.“

Da bi se osiguralo da svi gosti mogu da se povežu sa majkom prirodom, samostalni šatori imaju dizajn koji povezuje enterijere i eksterijere. Svaki šator ima dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu koja vodi do privatnog bazena, kao i privatnu terasu i spoljni tuš.

Odmaralište gostima nudi iskustva u rasponu od degustacije meksičke kafe do rituala zalaska sunca sa sertifikovanim vodičima. Gosti takođe mogu da se prepuste nizu wellness ponuda, uključujući boravak u dva spa centra koji su smešteni u šumi, teretanu na otvorenom i privatnu plažu za vežbanje joge ili učešće u sesiji meditacije.

Za hranu, restoran Copal podstiče zajedničko okupljanje nalik na to da vas kuvar pozove u svoj dom, a doručak, ručak i večera su uključeni za sve goste. Ukoliko želite privatnije iskustvo, odlučite se za piknik na plaži ili uzmite male zalogaje u koktel baru pored bazena.

Naviva Resort je savršen za solo putnike, parove ili one koji putuju sa bliskim prijateljima i voljenim osobama. Uz većinu ponuda uključenih kao deo boravka, i digitalni detoks koji se veoma podstiče, gosti će moći u potpunosti da se opuste, podmlade, istraže i izvuku maksimum iz svog putovanja. Cene počinju od 3.950 dolara po noći.

Luxury Experience