Four Seasons otkriva skrivenu oazu u srcu Kine

Dugo očekivani Four Seasons Hotel Suzhou zvanično je otvorio svoja vrata.

Smešten na privatnom ostrvu od 9 hektara u živopisnom jezeru Jinji, ovaj novi hotel je spreman da postane blistavo obeležje u Sudžou, postavljajući novi standard za urbana luksuzna odmarališta.

Smešten na samo nekoliko koraka od živopisnog srca grada Sudžoua, Four Seasons Hotel Suzhou se neprimetno uklapa u svoje okruženje i istovremeno nudi oazu mira.

Baštenski pejzaž, vešto integrisan u javne površine i površine vila, poziva goste da istraže krivudave staze pored jezera i one koje idu kroz baštu, otkrivajući prekrasan pogled na jezero Jinji. To je retko urbano utočište gde se lokalna istorija i kultura spajaju kako bi stvorili očaravajuće iskustvo.

Sa 119 soba za goste, 11 nezavisnih vila sa privatnim dvorištima i nizom sveobuhvatnih objekata za rekreaciju i fitnes, Four Seasons Hotel Suzhou obezbeđuje savršen spoj udobnosti i privatnosti za svoje goste. Hotel prevazilazi tradicionalnu ponudu sa fokusom na dobrobit, sa mirnim spa centrom, prilagođenim velnes programima i sadržajima za porodice, uključujući Kids For All Seasons i Teen Center.

Više od 1.000 kvadratnih metara raznovrsnog prostora za bankete čini Four Seasons Hotel Suzhou idealnom destinacijom za poslovne sastanke i svadbene događaje. Luksuzni Four Seasons Ballroom, Grand Salon i Salon za sastanke, opremljeni naprednom tehnologijom, pružaju sofisticiranu pozadinu za okupljanja.

Baštenski prostori na otvorenom kao što su Secret Garden i Rose Garden dodaju dašak romantičnog šarma, što ih čini vrhunskim izborom za svečane večere ili baštenska venčanja u gradu.

Izuzetna kulinarska ponuda hotela Four Seasons Suzhou pokazuje posvećenost zadovoljavanju različitih ukusa. Jin Jing Ge, kineski restoran sa potpisom hotela, koji predvodi šef kuhinje Vang Jong reinterpretira suštinu kineske kuhinje sa svežim i kreativnim jelima. Yun He, celodnevni restoran, nudi pan-kinesko trpezarijsko iskustvo, mešajući sveže sastojke sa majstorskim tehnikama kuvanja. Lounge i bar pružaju moderno iskustvo ručavanja, uključujući klasični Four Seasons popodnevni čaj i stručno napravljene koktele, dok sezonski otvoreni roštilj i bar pored bazena nude autentičnu italijansku kuhinju u pozadini mirnog pogleda na jezero.

Luxury Experience