Four Seasons osvaja novi tajnoviti kutak sveta

Four Seasons Hotels and Resorts udružio se sa kompanijom Paralelo 19 Desarrollos, jednom od vodećih kompanija za razvoj nekretnina u Meksiku, kako bi lansirao potpuno novo luksuzno odmaralište na prelepoj Costa Alegre…

Ponosno smešteno na vrhu brda, odmaralište Four Seasons Tamarindo nalazi se na privatnom poluostrvu duž netaknute obale između Puerto Vallarte i Manzanillo, gde se bujna prašuma susreće sa Tihim okeanom. Novo odmaralište Four Seasons izgleda kao skriveni eko rezervat, sa modernom organskom arhitekturom koja definiše tri različite enklave: panoramsko čudo na litici za odrasle, zaštićeno obalno kupalište za porodice i privatno skrovište uronjeno u gustu prašumu džungle.

Predviđeno za debitovanje za 2021. godinu, ovo čarobno odmaralište omogućava vam da budete u potpunosti povezani sa prirodom, dok istovremeno uživate u vrhunskoj sofisticiranosti u Four Seasons. Odmaralište Four Seasons Tamarindo imaće 155 soba, od kojih većina nudi panoramski pogled na Tihi okean, sa šarmantnom arhitekturom i unutrašnjim dekorom koji koristi lokalne materijale i teksture kako bi se uklopilo u blaženo prirodno okruženje odmarališta.

Ovo ekološki prihvatljivo utočište biće deo masovnog planiranog razvojnog projekta nazvanog El Tamarindo, koji se prostire na 849 hektara i imaće više plaža i privatnih uvala. Samo odmaralište će sadržati četiri mesta za ručavanje i piće, uključujući vrhunski bar i restoran sa pogledom na okean, divan bar na plaži i restoran golf kluba. Na lokaciji ćete naći i živopisni teren za golf, tri bazena i prelepi spa smešten u samoj tropskoj šumi. Tu je i fitnes centar, nekoliko teniskih terena, centar vodenih sportova, mesto za mlade odrasle osobe, kao i brojni prostori za sastanke.

Ovaj ekološki rezervat sa pet zvezdica pridružiće se rastućem portfelju imovine Four Seasons u Meksiku, koji takođe uključuje luksuzni hotel Four Seasons u Meksiko Sitiju, Four Seasons Resort Punta Mita i novootvoreno Four Seasons Resort and Residences Los Cabos. U bliskoj budućnosti Four Seasons takođe planira da otvori novo odmaralište u Cabo Del Sol-u, Four Seasons Resort and Residences Cabo San Lucas.