Four Seasons Hualalai na Havajima sada ima cilj da vas učini zdravijim

Four Seasons želi da vam pomogne da isplanirate ultimativni odmor za brigu o sebi.

Luksuzno odmaralište na Havajima nakon opsežnog renoviranja lansiralo je novi wellness program u svom čuvenom odmaralištu Hualalai prošle nedelje, usredsređen na 12 specijalnih apartmana.

Program, koji je isključivo dostupan gostima nedavno renoviranih apartmana, pruža putnicima priliku da iskuse havajsku kulturu i tehnike lečenja u privatnosti svog smeštaja. Tretmani se kreću od akupunkture i reikija do terapije spavanja i meditacije.

Gosti takođe mogu rezervisati bilo koji od tretmana masaže u spa Hualalai u kojima će uživati privatno u apartmanu. Tretman Sweet Dreams, na primer, uključuje impresivno iskustvo masaže i zvučne kupke u kojoj je posuda od kvarcnog kristala usklađena sa bojama i svetlima. U međuvremenu, ljubitelji fitnesa mogu da iskoriste prednosti besplatnog Peloton bicikla u apartmanu ili da učestvuju u privatnim časovima joge i ličnom treningu.

Svaki apartman dolazi sa namenskim konsijeržom koji pomaže gostima da planiraju svoje rute. Takođe ćete dobiti niz sveobuhvatnih pogodnosti, kao što su transferi do aerodroma i usluge pakovanja, kao i dnevni kredit za različite aktivnosti tokom vašeg boravka.

Vest o novim uslugama dolazi nakon renoviranja odmarališta u vrednosti od 100 miliona dolara. Kao deo renoviranja, Four Seasons je predstavio tri nove samostalne vile sa malim bazenima koje su najluksuznije na Havajima, zajedno sa devet dodatnih apartmana sa prilagođenim havajskim nameštajem. Pored toga, Four Seasons je nedavno najavio partnerstvo sa Jet Edge koje omogućava gostima da putuju do svih odmarališta na Havajima privatnim avionom.

„Uvođenje osveženog dizajna, unapređenog programa i renoviranja celog objekta je svakako stvorilo dobar razlog da se gosti vrate u naše voljeno odmaralište“, rekao je generalni menadžer Four Seasons Resorta Hualalai, Čarli Parker. „Zahvalni smo što imamo lojalne goste koji iz godine u godinu posećuju Four Seasons Resort Hualalai, stvarajući doživotne tradicije i iskustva koja će porodice ceniti.“

Luxury Experience