Four Seasons Hotel Tokyo - najluksuznija oaza u čitavom svetu

Otvoren pre samo nekoliko nedelja, Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi je drugi hotel ovog brenda u Japanu, ali se već sada može proglasiti za jedan od najboljih u čitavom svetu…

Smešten u samom srcu finansijskog distrikta ovog grada, u šarmantnom Otemachi delu, sasvim novi hotel sa pet zvezdica nalazi se na maloj udaljenosti od sedišta brojnih korporacija, i drugih znamenitosti.

Smešten unutar tornja sa 39 nivoa koji je delo Skidmore, Owings & Merrill, ovaj hotel zauzima najviše spratove građevine. Belgijski dizajner Žan-Mišel Gati bio je zadužen za kreiranje unikatnih prostora unutar hotela, koji su inspirisani japanskom estetikom i akcentovani modernim vibracijama. Čiste linije, nežne teksture, opuštene palete boja i umetnička dela kreiraju predivnu atmosferu, gde god da se okrenete.

Novi Four Seasons hotel može vam ponuditi mnogo toga kada se radi o gastronomiji i koktelima, sa četiri nova restorana i bara, uz nekoliko krovnih terasa sa panoramskim pogledom na Tokio koji nikada nećete zaboraviti.

Na najvišem spratu hotela nalazi se Spa centar, koji obećava inovativne terapije i umirujuće skrovište. Pet soba za tretmane, uključujući jednu rezervisanu za parove, učiniće da zaboravite na sve svoje brige. Pored toga, ovde ćete pronaći parne sobe, japanska kupatila, vrhunsku teretanu i zatvoreni bazen.

Hotel vam može ponuditi 170 elegantnih soba i 20 luksuznih apartmana, dok će vas Imperial apartman na 38.spratu navesti da se opustite i predate svojim snovima. Pored toga, ovaj hotel nudi i besprekorne biznis ponude za najekskluzivnije poslovne sastanke. Koji god da je razlog vaše posete, jedno je sigurno – zauvek ćete zapamtiti uživanje koje vam ovaj hotel pruži.