Fairmont Le Chateau Frontenac: bajkoviti hotel starog Kvebeka

Otkrijte luksuzne smeštajne kapacitete, ukusnu hranu i prestiž...

Smešten unutar zidina Starog Kvebeka, mesta svetske baštine Uneska, kultni Fairmont Le Chateau Frontenac je najbolja lokacija za otkrivanje grada Kvebeka.

Grad Kvebek je jedinstvena destinacija u Severnoj Americi i teško je ne podleći njegovom šarmu. Sa 400 godina istorije, ovaj predivan grad ima mnogo prelepih priča koje može da vam ispriča.

Od Citadele do istorijskih crkava i muzeja, nasleđe jedinog utvrđenog grada severno od Meksika nastavlja da fascinira.

Svaka soba i apartman u Fairmont Le Chateau Frontenac će vas odvesti u zaseban svet gde je sve dizajnirano da pruži potpuni komfor. Gosti takođe uživaju u nivou personalizovanih usluga koje svaki boravak čini nezaboravnim iskustvom.

Za vrhunsko iskustvo Chateau Frontenac, izaberite jedan od Heritage apartmana, od kojih je svaki nazvan u čast istaknutih ličnosti koje su boravile u hotelu tokom godina. Gosti mogu da prate stope Grejs od Monaka, kraljice Elizabete II i Vinstona Čerčila, koji su šetali hodnicima ovog velikog hotela.

Prostran i izuzetan pogled na reku Sen Loren, Heritage Suites u Chateau Frontenac je savršeno mesto za uživanje u očaravajućem boravku direktno iz bajke.

Kuhinja svetske klase

Sa svojom evropskom atmosferom, grad Kvebek je vrhunac umetnosti življenja. Od prijatnih terasa na otvorenom, uličnih kafića i mikropivara, do inspirativne pijace i vinograda na Ostrvu Orlean, Kvebek ide u korak sa najnovijim kulinarskim trendovima istovremeno odražavajući svoje dugo nasleđe i bogat teroar.

U središtu gastronomske tradicije grada je restoran Champlain, prepoznatljivi restoran u Chateau Frontenac. Bićete očarani njegovim grandioznim dekorom i proslavom najboljih lokalnih proizvoda od strane kuvara.

Dobro opremljeni sadržaji i usluge

Ništa se ne zanemaruje u Fairmont Le Chateau Frontenac, što pomaže da svaki boravak bude nezaboravan. Promišljeni, intuitivni i diskretni, batleri Fairmont Le Chateau Frontenac oličenje su prefinjenog luksuza. Ovi pravi lični asistenti nude širok spektar usluga koje štede vreme koje će poboljšati vaše iskustvo u hotelu.

Klub Frontenac je prvoklasni klub zdravlja. Sadržaji uključuju sofisticiranu teretanu, zatvoreni bazen sa neverovatnim pogledom na Stari Kvebek, parna kupatila i ekskluzivnu terasu na otvorenom sa luksuznim kabinama. Moment Spa poziva goste na uživanje u wellness doživljaju u mirnoj atmosferi starog Kvebeka.

Smešten u blizini svega što grad može da ponudi, Fairmont Le Chateau Frontenac će osvojiti vaše srce svojom mešavinom istorijskog šarma i savremene elegancije, gostoprimstva svetske klase i svojim magičnim dodirom.

Luxury Experience