Evropski hoteli koje jedva čekamo da posetimo

Preživeli smo globalnu pandemiju, 2020.godinu i sve njene nedaće… Iako nam je delovalo da je čitav svet nepopravljivo izgubljen, po svemu sudeći, sada konačno možemo videti svetlost na kraju tunela, koji nam je pružao noćne more…

Jedan od najvećih tračaka nade koji nam govore da svet čeka na nas, jeste postepeno popuštanje mera i ograničenja, sa otvaranjem vrata univerzuma putovanja i života bez zaštitnih maski. Ohrabrujuća činjenica je što se kroz svu propast i sumornost strast prema putovanjima nije umanjila, iako je većina nas bila ograničena na svoje domove i komšiluke. Osim toga, veliki broj novih, luksuznih hotela čekaju nas, igrajući ulogu svojevrsne kapije, čekajući nas da ponovo spakujemo svoje kofere i postanemo jedno sa čitavim svetom.

Sada, kada Evropa polako postaje sve otvorenija i dostupnija, odlučili smo da istražimo najbolje nove luksuzne hotele, koji su svoja vrata otvorili u sred medicinskog haosa, dajući nam priliku da uživamo u veličanstvenim pogledima i razmazimo sami sebe. Otkrijte ih u galeriji.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »