Emerald Maldives Resort – raj na planeti Zemlji

Ponosno smešten na ostrvu Fasmendhoo, u južnom delu Raa Atola na Maldivima, Emerald Maldives Resort je sasvim novo odmaralište sa pet zvezdica, kolekcijom od 120 vila i bungalovima iznad vode koji se predivno uklapaju sa pejzažem ovog malenog ostrva…

Raa Atol smatra se jednim od najboljih maldivskih atola, jer poseduje neverovatan diverzitet u morskom životu, kao i jednu od najvećih laguna Maldiva, dok samo ostrvo Fasmendhoo nudi preko dvadeset hektara devičanske zemlje koja čeka na vas da je istražite.

Dizajnirana od strane cenjenog arhitekte Edvarda Dejvida Pola, svaka vila ovog odmarališta kombinuje u sebi savremeni komfor sa toplim tropskim detaljima, kreirajući jedinstveni ambijent u egzotičnom raju, sa čisto belim plažama, tropskim vodama i prirodom.

Emerald Maldives obećava nezaboravno all-inclusive iskustvo, pri čemu će se za sve vaše želje i potrebe pobrinuti stručno osoblje. Gosti će moći da obeduju u jednom od četiri restorana koji su deo odmarališta, sa Amazonico, koji je prvi i jedini južnoamerički restoran na Maldivima.

Što se drugih kulinarskih pogodnosti tiče, u ponudi su sesije kuvanja uživo i tepanijaki roštilji u Asiatique, sveži maldivski jastog i preukusni morski specijaliteti u Beach Club Grill i bosonoge večere u Aqua restoranu, kao nova vizija romantike.

Emerald Maldives Resort & Spa će vam takođe dati priliku da uživate u sportovima na vodi, bez dodatnog plaćanja. Vrhunsko odmaralište će ponuditi jedno od najboljih iskustva ronjenja u ovom delu sveta, a ukoliko ostanete nedelju dana, ronilački centar odmarališta vam može pomoći da dobijete svoju sopstvenu PADI licencu.

Mališani će se takođe zaljubiti u ovo mesto, jer će im Dolphin Kids Club, jedan od najvećih na Maldivima, ponuditi 1.500 kvadrata neverovatnih vožnji, uključujući i zip lajn, kojim sa jedne strane ostrva mogu preći na drugu.

U međuvremenu, dok se klinci ludo zabavljaju pod nadzorom osoblja odmarališta i dečijeg centra, odrasli mogu napraviti pauzu u Emerald SPA, koji nudi vrhunske balinežanske i tajlandske tretmane u deset veličanstvenih apartmana, pored turskog kupatila, saune i đakuzija.

Poseta Joga paviljonu, u jednom od najtiših delova ostrva, može biti najbolji način da se isključite od ostatka sveta, dok ljubitelji sporta mogu uživati u dva teniska terena, savršeno opremljenoj teretani i sportskom centru sa ličnim trenerima.