Dugo očekivani hotel Bardo Savannah otvara se sledećeg meseca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staybardo

Savana, Džordžija, dočekaće najnoviji dragulj jugoistoka, hotel Bardo, u februaru 2024.

Ovaj transformativni projekat LEFT LANE, njujorške firme za razvoj nekretnina i ugostiteljstva, udahnuće novi život istorijskoj vili iz 19. veka koja se nalazi u srcu Forsajt Parka. Hotel Bardo Savannah obećava da će biti vanvremensko urbano odmaralište i privatni klub, kombinujući istoriju i viziju vibrantne budućnosti.

Hotel Bardo Savannah, sa svojih 149 soba za goste, uključujući 50 apartmana, predstavlja magnetno kulturno i društveno središte. Odmaralište se može pohvaliti nizom pogodnosti, od primorskog italijanskog restorana Saint Bibiana do holističkog fitnes i wellness spa centra Saltgrass. Na imanju se nalazi i kamp Bardo, program za decu, i klub Bardo, ekskluzivni klub za članstvo i društveni klub.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staybardo

Po ulasku u hotel Bardo, goste dočekuju kultni foaje sa pogledom na park i lobi bar, prikladno nazvan The Green Room. Ovaj prostor u stilu dnevne sobe postavlja ton za luksuzno i impresivno iskustvo. Dizajn odmarališta besprekorno spaja staro i novo, sa estetikom koja meša tradicionalne južnjačke stilove sa savremenom ekspanzijom.

Hotel Bardo se ponosi svojom kulinarskom ponudom. Restoran Saint Bibiana, koji vodi izvršni kuvar Derek Simčik, nudi jela koja izazivaju strahopoštovanje koristeći sastojke visokog kvaliteta.  Bar Bibi služi primorske italijanske delicije pored bazena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staybardo

Sobe i apartmani hotela Bardo Savannah dizajnirani su da izazovu jedinstven kvalitet osećaja. Sobe u prizemlju imaju otvorene dnevne prostore sa direktnim pristupom bazenu, dok apartmani na gornjim spratovima imaju privatne balkone sa kojih se pruža pogled na park. Suptilni senzibilitet dizajna odmarališta koristi prirodne materijale i teksture za stvaranje topline i spokoja, sa posteljinom kompanije Frette i prilagođenim sadržajima kompanije Corpus Naturals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staybardo

Saltgrass, holistička teretana i wellness spa u odmaralištu, uvodi niz tretmana i fitnes opcija. Direktor fitnesa i aktivnosti Kameron Skot vodi svakodnevne časove, uz trkački klub, pilates i časove joge koje organizuju najbolji instruktori u gradu. Posvećenost wellnessu se proteže i dalje od spa centra, sa ličnim treningom i časovima u malim grupama koji se nude širom odmarališta i u parku Forsajt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staybardo

Club Bardo, ekskluzivni članski klub hotela, nudi sofisticirano i moderno iskustvo. Članovi uživaju u pristupu privatnom salonu, preferiranim cenama soba, prioritetnim rezervacijama i pogodnostima kao što je lični trening. Klub je domaćin posebnih događaja, usluga lične kupovine i dečijeg kluba, što ga čini jedinstvenom ponudom u Savani.

Carriage House, odajući počast prvobitnoj upotrebi imovine, i Ballroom, koja se otvara ka dvorištu, pružaju jedinstvene postavke za venčanja i događaje. Privatne trpezarije i prostori visokog dizajna savršeni su za intimna okupljanja.

Luxury Experience