Doživite pravu zimsku magiju - iznajmite luksuzni iglo

Ako ste ljubitelji hladnog vremena, imamo pravu stvar za vas…

Ovog puta, predstavljamo vam zimsku zemlju čuda kakvu do sada niste videli. Daleko u Laponiji, u najsevernijem delu Finske, naići ćete na pejzaž koji je previše lep da bi bio opisan rečima. Besprekorni sneg, zimzeleno drveće i naravno opčinjavajuća Aurora Borealis su glavne karakteristike ove lokacije. Ali, da li znate šta to još Laponija ima, a da obara sa nogu? Igloe.

Naravno, ne pričamo o onim kupolastim strukturama napravljenim od leda u kojima žive Inuiti, iako su i one zaista veličanstvene. U našem centru pažnje ovoga puta su staklene strukture u stilu mikro kuća, koje nudi Levin Iglut svim svojim posetiocima.

Ovo definitivno nisu obične i proste strukture. Kako stoji na internet sajtu ove kompanije, sve ove strukture imaju “grejano staklo koje ne magli, klimu, male kuhinje, kupatila, Wi-Fi internet i motorizovane krevete koje možete podesiti onako kako vama odgovara”.

Ovi igloi nalaze se na vrhunskoj lokaciji sa neometanim pogledom, a dva stila su dostupna potencijalnim gostima – Premium i Superior. Superior nudi dovoljno mesta za čitavu porodicu, sa opcijom dodatnog kreveta za dete.

Zamislite sebe kako leškarite na udobnom krevetu, pijuckate toplu čokoladu i gledate Auroru Borealis… magija, zar ne?