Doživite iskonsku lepotu vodopada Iguasu po mesečini

Koliko ljudi može reći da su bili samo na korak od jednog od sedam svetskih čuda prirode?

Ukoliko želite da uživate u lepoti jednog od najpoznatijih vodopada na svetu, sada imate priliku. Hotel sa 5 zvezdica, Gran Melia Iguazu u Argentini, upravo je predstavio novi paket, koji uključuje posetu svetski poznatih vodopada Iguazu tokom noći. Za neupućene, hotel sa pet zvezdica je jedini koji se nalazi unutar Nacionalnog parka Iguazu. Ova suptropska prašuma u ​​provinciji obuhvata mnoge vodopade koji oduzimaju dah, a novi paket to svakako koristi.

Posebno osmišljen program "Full Moon in the Falls" počinje koktelima uz zalazak sunca i tapasima u hotelskom Alter Rooftop baru. Zatim ćete učestvovati u pešačkoj turi obasjanoj mesečinom u prašumi koja prolazi pored čuvenog vodopada Đavoljeg grla. Nakon što uživate u pogledu na zvezdano nebo, dočekaće vas gozba od četiri tradicionalna argentinska jela u hotelskom restoranu Merkado.

Posle obroka, prenoćićete u jednoj od raskošnih hotelskih soba. Povrh svega, svaki gost odlazi sa poklonom za rastanak: nekoliko kristala i kamenja koji su prepuni tom važnom energijom punog meseca.

„Veoma smo ponosni na ovu jedinstvenu lokaciju, okruženu svom lepotom prirode i želimo da gostima pružimo najposebnije iskustvo koje ih uranja u ovu magiju“, rekla je Ana Goti, generalni menadžer Gran Melia Iguazu.

Hotel sa 180 smeštajnih jedinica ima 14 različitih tipova soba i apartmana koje možete izabrati. Dok ste u hotelu, možete se upustiti u razne druge aktivnosti na otvorenom, uključujući šetnje u prašumi koja se graniči sa Brazilom i Paragvajem. Ako poželite malo opuštanja, postoji infinity bazen koji gleda na vodopade. Takođe možete da se prepustite spa centru i ili posetite teretanu i saune, a postoje čak i muzički nastupi uživo u Amaro Bar & Lounge.

Paket "Full Moon in the Falls" počinje od 740 dolara po noći za jednu osobu u deluks sobi ili 1000 dolara za par.

Luxury Experience