Doživite bezvremensko iskustvo u hotelu Azulik

Više slika

Više slika

Smešten između džungle Maja i Karipskog mora u Meksiku, hotel Azulik je pravo utočište mira…

Ove godine, odmaralište je dobilo 4 međunarodne nagrade na 16. izdanju World Luxury Awards 2022 i osvojio nagradu Villegiature 2022 za „Najbolji umetnički univerzum hotela na svetu“.

Smešteno u gradu Tulum, ovo odmaralište ima 48 izuzetnih vila u potpunosti ručno izrađenih od tradicionalnih materijala, upotrebom tradicionalnih tehnika. Njegova autentična arhitektura ima za cilj da se harmonično integriše u svoje okruženje. Najpopularnije vile kao što su Aqua Villa, Sea Villa, Sky Villa ili Moon Villa nude izuzetno okruženje za život sa prekrasnim pogledom na more i okolnu džunglu.

Ovaj hotel ima za cilj da svojim gostima ponudi potpunu ponovnu vezu sa prirodom. Zaista, Azulik je izgrađen bez klima uređaja, televizije ili električnog svetla kako bi se smanjio njegov uticaj na životnu sredinu. Ovo odmaralište takođe nudi iskustva posvećena buđenju čula i otvaranju uma. Da bi se to postiglo, u kompleksu se nalazi wellness centar sa banjom Maya, eksperimentalni muzej SFER IK i tri restorana sa prefinjenom gastronomijom.

Luxury Experience