Dočekajte proleće u novom odmaralištu Avani+ Fares Maldives

Brend Avani kompanije Minor Hotels najavio je otvaranje Avani+ Fares Maldives Resort u aprilu 2023. godine.

Smešteno u UNESCO rezervatu biosfere na atolu Baa, odmaralište će biti šesto u vlasništvu Minor kompanije u zemlji. Novoizgrađeni resort će ponuditi niz mogućnosti smeštaja, uključujući vile sa bazenom na plaži, paviljone na plaži sa četiri spavaće sobe i vile iznad vode sa tri spavaće sobe.

Tokom svog boravka, gosti će biti počašćeni izborom maldivskih i internacionalnih kuhinja u svakom od sedam restorana, pored privatne plaže i ručavanja u vili. Svaki restoran se fokusira na minimiziranje ugljeničnog otiska korišćenjem sezonskih sastojaka. Organski proizvodi će se nabavljati sa mini farme odmarališta, dok najmlađi gosti mogu uživati u hranljivim jelima u prvom restoranu samo za decu na Maldivima.

Oni koji žele da se prepuste maženju mogu se opustiti u spa centru, koji će ponuditi različite tretmane za podmlađivanje uz nekoliko wellness opcija, a tu je i novi koncept teretane koja nudi fitnes programe dizajnirane u partnerstvu sa trenerom.

Odmarajući se na ostrvu na zapadnoj ivici atola Baa, imaćete lak pristup svetski poznatom zalivu Hanifaru, gde se nalazi ono što se smatra najboljim biodiverzitetom i podvodnim ekosistemom Indijskog okeana. Sa 12 ronilačkih mesta na plaži u Faresu, ronioci će biti razmaženi izborom. Pored toga, gosti će imati pristup obližnjem grebenu Fares gde će se družiti sa kornjačama i delfinima.

 

Luxury Experience