Dočekajte leto u Australiji u novom Veuve Clicquot hotelu

Pošto je u Australiji proleće, pravo je vreme da otputujete i posetite „Hotel Clicquot“ koji je otvoren na plaži u uspavanom gradiću Nusa.  

Ovog novembra, luksuzni pop-up Hotel Clicquot preuzima Sunshine Beach u Nusi u Kvinslendu, nudeći jedinstven boravak gde gosti mogu uživati u stilu života bogatih i slavnih. Gosti će biti dočekani tokom dve nezaboravne noći pune luksuznih avantura, gurmanske hrane i obilja šampanjca, u pozadini najsavremenijeg održivog dizajna i zadivljujuće lokacije na obali.

Prošle godine je legendarni brend debitovao svojim Hotelom Clicquot u Bajron Beju, a najnoviji poduhvat još više podiže nivo luksuza. Sve čari raskoši osetićete čim krenete na put do hotela, sa vozačem u luksuznom Tesla automobilu. Odatle, iskustvo se nastavlja prvim ukusom hrane koja će vas održavati punim energije tokom vašeg boravka. Uz privatnog kuvara u hotelu koji vam stoji na raspolaganju, bićete počašćeni doručkom pored bazena i beskrajnim pićima zahvaljujući Clicquot baru i barmenu koji služi besplatne Veuve Clicquot, Yellow Label, Rose i Rich.

Kada sunce zađe, to ne znači da se luksuz završava. Prve noći gosti će večerati oko ložišta, uživajući u interaktivnom iskustvu ručavanja za kuvarskim stolom sa održivim, lokalno pripremljenim morskim plodovima, dok će druge večeri gosti biti počašćeni degustacijom baštenske gastronomije legendarnog kuvara Bajron Beja, Dejvida Mojla. Jelovnik sadrži proizvode iz regiona, fokusirajući se na povrće, začinsko bilje i voće – sa jelima koja uključuju fermentisano lokalno povrće sa dinstanim zelenilom, ostrigama i kozicama.

Da bi vaše vreme bilo kvalitetno ispunjeno, između svih finih obroka, Hotel Clicquot ima spremne avanture za vas, bilo da ste raspoloženi za akciju ili samo želite malo odmora. Nude sve, od joge uz izlazak sunca do časova surfovanja i privatnih krstarenja rekom, ili ako želite nešto malo opuštenije, ovde postoji bioskop, spa centar i, naravno, bazen i obližnja plaža.

Hotel se može pohvaliti jedinstvenim i održivim dizajnom. Prepoznatljivi žuti dizajnerski akcenti i retro-šik estetika ne samo da dodaju dašak luksuza vašem boravku, već su svi izbori dizajna zasnovani na posvećenosti održivosti. Od izgradnje hotela upotrebom ekološki prihvatljive konoplje do njegovih soba, možete se opustiti znajući da životna sredina nije ugrožena zbog luksuza.

Boravak u Hotelu Clicquot obećava iskustvo koje nije nalik bilo kojem drugom, pozivajući vas ne samo da se prijavite u raj, već i da usporite, cenite prirodu, kao i da prihvatite „solaire“ Veuve Clicquot način života.

Hotel Clicquot će dočekati goste od 3. do 13. novembra, uključujući transfere, obroke i aktivnosti, sa paketima od 4800 dolara po paru/sobi.  

Luxury Experience