Dekadentna i holistička privlačnost pustinje

Pustinja je uvek imala auru mistike oko sebe… topla, suva i pusta, ali opet opčinjavajuće lepa zemlja, poziva nas da se zaustavimo, isključimo svoj mozak i upijemo svu energiju iz njene tišine…

U pustinji Sonora, nalazi se CIVANA Wellness Resort & Spa, koji predstavlja holističko odmaralište koje svim svojim gostima i putnicima namernicima daje priliku da dožive regenerativno iskustvo. Svesnim i modernim putnicima koji traže približnu alternativu wellness odmaralištima, CIVANA nudi iskustvo koje će ih naučiti sasvim novim principima življenja. CIVANA odmaralište koristi svih 2.200 kvadrata svog spa centra, wellness studija i smeštajnih jedinica, kako bi kreirali atmosferu koja se ne zaboravlja.

Uz izbor deluks soba, spa soba i apartmana, Presidential Tranquility apartman je njihova najraskošnija ponuda. Sa pogledom na bazen i delimični pogled na planine, apartman uključuje privatni odeljak za spavanje, veliku sobu sa trpezarijskim stolom i kuhinjom, dva kupatila i prostrani balkon ili dvorište.

Izgrađen na premisi da je aktivno telo zdravo telo, ovaj resort nam nudi više od 10 interesantnih aktivnosti, nudeći pritom i savršene alternative istim u formi bazena i lavirinta za šetnju. Sa dva restorana, odmaralište takođe daje priliku za uživanje u zdravim obrocima i prefinjenim specijalitetima.

Gosti CIVANA odmarališta mogu sami pronaći svoju stazu promene, razvoja i otkrića, istažujući okolne lepote, wellness ponude i mnogo toga drugog. Spa centar ovog odmarališta nalazi se u njegovom severnom delu, a nudi dvadeset tri sobe za tretmane razmeštene na dva nivoa, Watsu terapijski bazen na otvorenom i veličanstveni spa bazen sa grejanom slanom vodom.

Uz mogućnost odabira savršenog programa iz njihove opsežne ponude, ovo odmaralište predstavlja pravi raj, kao stvoren za sve nas koji žudimo za introspekcijom, samospoznajom i pravim spokojem.

Foto: CIVANA Wellness Resort & Spa / LisaDiederichPhotography

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja