Da li želite luksuzni odmor sa neverovatnim popustom?

Iako nam ovo deluje kao neki san koji ćemo samo sanjati još neko duže vreme, uživanje u ležaljkama, pored bazena i besprekorne plaže sa koktelom u ruci, bliže je nego što mislimo…

Ko god da je rekao da će i ovaj virus i pandemija proći, znao je o čemu priča. Sunce će sijati i lepi dani, bez maski, rukavica i sredstava za dezinfekciju ponovo će nas oduševiti. Kada konačno do toga dođe, brojni ljudi iz čitavog sveta će se uputiti na svoj teškom mukom zasluženi godišnji odmor. Zašto onda trošiti vreme na sanjarenje? Kompanija Banyan Tree Hotels iz Singapura ponudila nam je jedinstvenu promociju, koja nam daje priliku da uštedimo do 78 procenata na bukiranju odmora na njihovim posedima u jugoistočnoj Aziji i Maldivima.

Nazvana Ultimate Getaways, ova ponuda će biti upravo to – tri dana ispunjena zabavom i dve noći za idealno opuštanje, nakon borbe sa korona virusom, policijskih časova i brojnih prepreka na koje smo u poslednje vreme nailazili. Ponuda će vam dati priliku da uživate u mnogo čemu, pored neverovatnih popusta. U zavisnosti od hotela koji odaberete, vi i vaš partner možete uživati u popodnevnom čaju ili terapeutskim spa tretmanima za parove.

Pored ovih beneficija, na raspolaganju su vam transferi gliserima za odmarališta na Maldivima i noćno pecanje. Drugi posebni benefiti odnose se na popuste vezane za hranu i pića i upotrebu hotelskih ponuda.

Ovaj vaučer možete pokloniti i svojim voljenim osobama, a svaki se može iskoristiti od dana kupovine, pa sve do decembra iduće godine. Odaberite svoj omiljeni od 12 Banyan Tree hotela i dajte svom mozgu i telu pravi predah.