Da li biste odseli u Gucci apartmanu po ceni od 22.000 dolara za jednu noć?

Kako bi obeležili svoju stotu godišnjicu Gucci se priprema za jedno veliko slavlje sa stilom…

Tačnije, oni će dati svojim fanovima priliku da proslave sa stilom, komforom i naravno luksuzom. Italijanski brend povezao se sa čuvenim The Savoy hotelom u Londonu, kako bi upriličili veličanstveno iskustvo za istinske Gucci ljubitelje.

Inače, ova veza traje više od jednog veka – započela je tokom perioda kada je Gučio Guči radio kao portir u ovom hotelu. Mladi momak upijao je stil i modu turista sa kojima se susreo i hotelskim gostima iz čitavog sveta. Bogat utiscima, vratio se u Italiju i osnovao sopstveni brend 1921.godine u Firenci, i prvobitno se bavio proizvodnjom kožnih aksesoara za jahače konja.

Kao jedan od najstarijih italijanskih luksuznih brendova današnjice, Gucci je prešao dug put i postao ustaljeno ime u segmentu luksuza, sa svojim torbama, odećom, parfemima i dekoracijom. U svemu tome možete uživati i sve to možete kupiti, ukoliko bukirate svoj odmor u Royal Suite apartmanu čuvenog hotela.

Kako bi cela priča bila još ekskluzivnija, aukcijska kuća Christie’s će joj dodati svoj Private Sales servis, doprinoseći nameštaju i dekorativnim komadima iz Gucci Décor kolekcije. Apartman koji meri oko 300 kvadrata nalazi se na petom spratu i nudi neverovatni pogled na reku Temzu i druge londonske znamenitosti.

Cena jednog noćenja u njemu iznosi 22.000 dolara, a uključuje doručak, asortiman Gucci poklona i pogodnosti, privatnu posetu Gucci butiku u Londonu i vožnju bespoke Rolls Royce automobilom.

Savoy-Gucci partnerstvo imalo je svoju prvu saradnju u aprilu ove godine kada je Gucci predstavio svoju novu Aria kolekciju sa hotelom u pozadini. Pored toga, ovaj dinamični duo će predstaviti još dve inicijative kasnije ove godine.