Crna Gora dobija novi ultra luksuzni hotel do ovog leta

Više slika

Više slika

Crna Gora otvara svoja vrata neverovatnom Ananti Resort, Residences & Beach Club odmaralištu ovog leta…

Ovaj luksuzni resort će biti smešten u sred neverovatne obale, između gradova koji su pod zaštitom Uneska, a imaće svoju privatnu plažu, osam privatnih vila sa tri do četiri spavaće sobe od oko 500 m2 prostora i četrnaest apartmana površine do 114 m2.

Ananti će takođe biti prvi hotel u Crnoj Gori koji je član The Leading Hotels of The World grupe, a biće okarakterisan mešavinom azijske, bliskoistočne i mediteranske elegancije u svom dizajnu i arhitekturi.

Dizajniran da akcentuje lepotu svog prirodnog okruženja, ovaj spektakularni hotel će biti u savršenoj harmoniji sa okolnim pejzažem, dok će dizajn enterijera biti inspirisan besprekornom prirodom.

Svaka nezavisna vila koje će biti deo ovog odmarališta imaće svoj privatni bazen i predivni deo za uživanje u eksterijeru, sa prostranim terasama i slikovitim pogledom na more.

Gosti će takođe moći da uživaju u privatnim spa centrima, teretanama, đakuziju sa pogledom na more, nekoliko soba za relaksaciju, predivnim terasama za obedovanje sa odeljcima za pripremu hrane i roštiljanje, privatnoj recepciji i neverovatnom infiniti bazenu. Svi apartmani su okrenuti prema moru, a imaće svoja privatna kupatila, prostrane dnevne sobe i trpezarije i udobne, otvorene terase.

Što se obedovanja tiče, opcije će biti raznolike i preukusne, a u ponudi će biti azijski fusion restoran, sa mediteranskim sastojcima i azijskim receptima. Svi apartmani imaju cene koje će početi od oko 440 dolara za jednu noć, dok će privatne vile koštati 1.600 dolara po noćenju.

Luxury Experience