Como Castello Del Nero predstavlja novu vilu u srcu Toskane

Luksuzni hotel COMO Castello Del Nero u živopisnoj toskanskoj prirodi sprema se da otkrije svoju novu Vilu San Luigi.

Smeštena na prostranih 740 hektara koji obuhvataju vinograde i maslinjake, ova ekskluzivna rezidencija obećava nezaboravno iskustvo za svoje goste. Vila San Luigi ima pet luksuznih apartmana, dizajniranih od strane renomirane dizajnerke Paole Navone. Njen prepoznatljivi postmodernistički minimalistički stil savršeno je usklađen sa tradicionalnim toskanskim karakteristikama kao što su zasvođeni plafoni i krovovi od terakote, stvarajući harmoničnu i elegantnu atmosferu.

Unutar vile gosti će pronaći moderne pogodnosti koje uključuju, na primer, privatni infinity bazen sa panoramskim pogledom na toskanski krajolik. Podjednako impresivne su i spoljašnje površine: tu je prostrana pergola opremljena pećima za picu i roštiljem, koja je idealna za večernje sedenje i gastronomska iskustva na otvorenom.

Gosti mogu uživati u svim pogodnostima koje nudi hotel COMO Castello Del Nero. Ove pogodnosti uključuju pristup wellness centru COMO Shambhala Retreat, koji nudi širok spektar tretmana opuštanja i lečenja, kao i mogućnost večere u tri hotelska restorana. Jedna od njih je La Torre, nagrađena Michelin zvezdicom, koja nudi gurmansku kuhinju fokusiranu na lokalne sastojke.

Ovaj projekat je sledeći korak u kontinuiranom razvoju i inovaciji hotela COMO Castello Del Nero, koji nastoji da svojim gostima pruži nezaboravna iskustva u jednom od najlepših regiona Italije. Ako tražite luksuzno utočište sa prvoklasnom uslugom i nezaboravnim pogledom, Villa San Luigi je pravo mesto za vaš sledeći boravak u Toskani.

Luxury Experience