Četiri italijanska hotela otvaraju svoja vrata u zamenu za donacije

Budite brzi – prvih četrdeset osoba koje doniraju novac za istraživanje na temu korona virusa, dobiće priliku da uživaju u hotelima kao što su Palazzo Avino i Hotel Santa Caterina, uz specijalnu večeru u slavnom Don Alfonso 1890 restoranu…

Ukoliko maštate o odmoru na italijanskoj Amalfi obali, znajte da je sada pravo vreme da napravite planove za svoje buduće putovanje i istovremeno, finansirate istraživanje koje će čitavom svetu pomoćio da savlada pandemiju korona virusa. Ove nedelje, četiri najpoznatija hotela Amalfi obale – Le Sirenuse u Pozitanu, Il San Pietro di Positano, Palazzo Avino u Ravelu i Hotel Santa Caterina u Amalfiju, objavili su da će se udružiti sa restoranom Don Alfonso 1890 koji ima i Mišelin zvezdicu, kako bi zajedno pružili podršku istraživanju na temu korona virusa i vakcine, nudeći specijalne sertifikate za buduće odmore i iskustva. Udružujući se, oni žele da sakupe oko 200.000 € za ovaj poduhvat.

Hoteli su skoro podelili ove objave na svojim Instagram stranama sa svim detaljima. Prvih 40 ljudi koji doniraju 5.000 € Fondazione Melanoma Onlus centru za istraživanja, dobiće sertifikat za dva noćenja i nezaboravno iskustvo za dvoje u fantastičnom Don Alfonso 1890 restoranu. Takođe, gosti će moći da uživaju u dodatnim pogodnostima u zavisnosti od hotela, koje idu od spa tretmana, preko vođenih tura, sve do degustacije vina.

Svaki hotel je odredio samo deset vaučera za ovu inicijativu, a kako biste postali vlasnik jednog od njih, prvo morate kontaktirati hotel po svom izboru kako biste proverili dostupnost, a potom uplatiti svoju donaciju bankovnom računu koji ćete dobiti od hotela. Kada hotel dobije dokaz o uplati, dobićete e-vaučer, koji možete iskoristiti dve godine od sezonskog otvaranja 2020.godine.