Casa Cook Chania - mediteransko utočište za savršeni odmor

Konceptualizovana od strane brenda K-STUDIO, ukorenjenog u arhitekturi, unikatnog kontekstualnog pristupa proizvodnji holističkih i inovativnih žitovnih iskustava, Casa Cook Chania predstavlja treću manifestaciju Casa Cook odmarališta...

Nastavljajući imidž brenda, protkan teksturnim lepotama, bogatim komforom, smeštenim zajedno unutar luksuznog koncepta, ovo modernističko mediteransko odmaralište, smešteno širom jedne padine na Kretan obali, predstavlja proizvod uske saradnje brenda K-STUDIO i berlinskog studija za dizajn enterijera, Lambs and Lions, kao i enterijernog stiliste Anabele Kutuku.

Koristeći modernistički inspirisanu arhitekturu, kao elegantno dinamičko rešenje izazova nastalih tokom omogućavanja brojnim jednospratnim jedinicama postojanje na strmoj brdskoj padini, dizajneri su uspeli da kreiraju raspored sa fokusom na spoljnu sredinu, kombinujući ih sa otvorenim zajedničkim tačkama, u kojima je moguće uživati u predivnim pogledima na prirodno okruženje. Uprkos jakoj vezi sa ostalim Casa Cook projektima, svaka pojedinačna hotelska građevina smisleno je uklopljena zajedno sa ostalim jedinicama, svojim sličnim, ali ipak, veoma različitim tematikama.

Bilo da pružaju pogled ka planini ili moru, sve Casa Cook lokacije svoju inspiraciju duguju pejzažima iz okruženja i lokalnoj kulturi mesta u kome se nalaze, zadivljujući posmatrače beprekornom arhitekturom i dizajnom, koji deluje kosmopolitski i veoma prizemno istovremeno. Naglašavajući dobrostanje duha i tela, Casa Cook Chania odmaralište stoji iza kolektivnih napora brenda za uključivanje veoma važnih elemenata poput brige o zdravoj ishrani, relaksaciji, komforu i sveukupnom blagostanju, koji se putem uživanja na otvorenom, joge, muzike, spa centra i ostalih pogodnosti, manifestuju u vidu nenadmašnog i neprevaziđenog iskustva tokom odmora.