Casa Bautista - savršeno mesto za odmor u srcu džungle

Poslednjih godina Tulum je dobio mnoge izuzetne hotele koji se savršeno uklapaju u rajski pejzaž ovog meksičkog primorskog odmarališta.

Ali da bi zadovoljio sve prestižniju klijentelu, Tulum se konstantno osvežava i ponovo rađa, otkrivajući svoje skrivene čari i magiju prirode. Ovog puta, predstavljamo vam Casa Bautista, ultra-luksuznu vilu smeštenu u rezervatu biosfere Sian Ka'an, na samo nekoliko kilometara od centra grada, između kristalno čistih voda Kariba i bujne džunge.  

Vila ima površinu od 300 m2 raspoređenu na tri sprata, sa 5 soba za goste koje mogu da prime do 10 osoba, pružajući im nezaboravan boravak. Njena struktura u obliku slova "L", postavljena na štulama, takođe ima izuzetan svetlarnik, tako da su gosti u savršenom skladu sa bujnom prirodom okoline. Zaista, ograničenja između unutrašnjosti i spoljašnjosti gotovo da ne postoje zahvaljujući brojnim otvaranjima. Gosti mogu čak uživati u đakuziju na terasi i tuševima na otvorenom.

Gostima koji žele uživati u pogledu, na raspolaganju su zajednički životni prostor i krovna terasa sa bazenom s pogledom na nadstrešnicu i Karipsko more. Pored toga, kako bi opsluživao tri sprata Casa Bautista, Studio Productora stvorio je raskošno betonsko spiralno stepenište koje bukvalno stoji u sredini kuće.

Moderna i istovremeno sirova, ova vila će vas konstantno iznenađivati, posebno zahvaljujući mnogim drvenim terasama, pergolama i dodirima betona koji pružaju toplu atmosferu. Ova mešavina stilova daje iznenađujuću privlačnost Casa Bautista, ali ostaje savršeno u skladu sa svojim okruženjem.

Gostima koji traže vrhunsku uslugu, Casa Bautista nudi sve usluge dostojne hotela sa pet zvezdica sa ličnim kuvarom, časovima joge, masaže dostojne spa-centra u dvorcu itd.