Cape of Senses: Skriveni dragulj na jezeru Garda

Smešten usred zadivljujućeg pejzaža jezera Garda u Italiji leži skriveni dragulj koji čeka da bude otkriven - Cape of Senses.

Iako ova očaravajuća destinacija poziva posetioce tokom cele godine, njena prava magija se otkriva daleko od gužve kada prođe vrhunac turističke sezone. U slučaju jezera Garda, mesta poznatog po svojim idiličnim letima i mirnim zimama, najbolje vreme da posetite ovu destinaciju je u martu i aprilu. To je vreme kada se priroda budi iz zimskog sna, oslikavajući pejzaž živopisnim nijansama mediteranske flore na pozadini planina prekrivenih snegom.

Cape of Senses, koji se nalazi iznad kristalnih voda jezera Garda poziva putnike da krenu na putovanje otkrića, prihvatajući bogato nasleđe i kulturu regiona dok se prepuštaju trenucima opuštanja i podmlađivanja.

Objekat nudi mnoštvo iskustava prilagođenih željama svakog putnika. Od lagane vožnje duž obale jezera u starinskom Fijatu 500 do praktičnih časova kuvanja koji otkrivaju tajne tradicionalne lokalne kuhinje, svako ima u čemu da uživa. Za ljude avanturističkog duha, putovanje Vespom kroz živopisnu Gardesanu, koje kulminira piknikom uz zalazak sunca, obećava uspomene za ceo život. A za one koji traže dublju vezu sa istorijom, poseta zamku Skaliđerija (Castello Scaligero) u Tori del Benako nudi panoramski pogled sa najviše tačke iznad jezera.

Gosti se mogu povući u utočište Cape of Senses, gde ih čeka Senses Spa od 2100 kvadratnih metara. Ovde, u mirnom okruženju, možete se prepustiti nizu wellness tretmana osmišljenih za podmlađivanje tela i duše. Za kulinarske entuzijaste, restorani na imanju, Al Tramonto i Osteria La Pergola, nude divan niz jela napravljenih od najboljih lokalnih sastojaka, obećavajući kulinarsko putovanje kao nijedno drugo.

Za one koji traže vrhunski spoj prirode i opuštanja, Sky Suites pruža savršeno utočište. Sa posebnim sobama sa prostranim pogledom na Mediteran, zajedno sa krovnim terasama sa đakuzijima i vidikovcima za posmatranje zvezda, ovi apartmani nude sedište u prvom redu do najzanimljivijih atrakcija u regionu.

Bilo da uživate u zatvorenom prostoru usred luksuznog komfora ili u panoramskom pogledu na otvorenom, gosti Cape of Senses su pozvani da se opuste u miru sezone na jezeru Garda. Dok sunce zalazi i zvezde izranjaju iznad njih, čovek ne može, a da ne oseti dubok osećaj povezanosti sa lepotom koja ih okružuje, željno iščekujući avanture koje sutra može doneti.

Luxury Experience