Bulgari otvara privatno odmaralište na Maldivima

Nazvana Bulgari Resort Ranfushi, destinacija će uključivati 54 sobe, vile iznad vode i mnoštvo luksuznih sadržaja.

U četvrtak, Bulgari je objavio da će do 2025. otvoriti svoje luksuzno odmaralište u ostrvskoj državi. Nazvano Bulgari Resort Ranfushi ili „malo zlato ostrvo“, odmaralište će biti izgrađeno na ostrvu Atol Ra. Kada se izgradnja završi, imaće 54 sobe (uključujući Bulgari Vilu na posebnom ekskluzivnom ostrvu), 33 vile na plaži (svaka sa sopstvenim bazenom) i 20 vila iznad vode, od kojih će sve imati pristup nizu luksuznih pogodnosti uključujući fitnes centar, paviljon za jogu i privatnu biblioteku, kao i Bulgari Bar i Bulgari Spa.

Ranfushi će biti 13. hotel grupe od otvaranja prvog hotela u Milanu 2004.godine. Od tada je brend otvorio hotele svuda po svetu, od Dubaija do Pariza, od kojih svi podržavaju moderni senzibilitet brenda. Da bi primenili slične kodove na svoje predstojeće odmaralište, brend će nastaviti da sarađuje sa arhitektonskom firmom ACPV Architects koja je dizajnirala sve hotele brenda Bulgari, koji će takođe otvoriti hotel u Majamiju 2025. i Los Anđelesu 2026. godine.

Odmaralište na Maldivima će ponuditi četiri različite opcije za ručavanje, uključujući italijansku kuhinju u restoranu Il Ristorante –  kustos je kuvar sa tri Michelin zvezdice Niko Romito, kineska fina kuhinja služiće se u Bao Li Xuan (blizanac restorana sa dve zvezdice Michelin hotela Bulgari u Šangaju), a tu će biti i Hoseki, japanski koncept koji je zastupljen u Bulgari Resort Dubaiju, dok će se italijanska hrana služiti i na plaži zahvaljujući restoranu La Spiaggia. Nakon jela, možete da posetite Bulgari butik ili La Galleria, koncept prodavnicu u kojoj će biti dostupan luksuzni izbor odabrane odeće i aksesoara.

"Posebno smo ponosni što smo obezbedili tako izvanrednu lokaciju za novi Bulgari Resort Ranfushi, jer su Maldivi ključna destinacija iz snova za naše klijente iz celog sveta“, rekao je Žan Kristof Baben, izvršni direktor brenda Bulgari u izjavi. „Uvereni smo da će ovaj novi dragulj gostoprimstva još jednom obezbediti najviši nivo kvaliteta i inovacije našim međunarodnim klijentima i radujemo se što ćemo sa njima podeliti Bulgari vrednosti u gostoprimstvu na ovoj novoj, veoma ekskluzivnoj lokaciji.”

Luxury Experience