Bulgari Hotel Tokyo biće otvoren krajem 2022. na vrhu ultra-nebodera

Bulgari Hotels & Resorts dolazi u Japan sa „Bulgari Hotel Tokyo“ koji bi trebalo da bude lociran u velikom kompleksu mešovite namene.

Otvaranje hotela Bulgari Hotel Tokyo je planirano početkom 2022. godine i zauzimaće poslednjih sedam spratova na vrhu ultra-nebodera.

Bulgari Hotel Tokyo će se nalaziti u centralnoj i zgodnoj lokaciji na pešačkoj udaljenosti od nekih od najboljih atrakcija u gradu kao što su Carska palata i živahne trgovačke oblasti Nihombashi i Ginza. Hotel će zauzimati poslednjih sedam spratova – od 39. do 45.

Njegova blizina stanice u Tokiju i finansijskih okruga Nihombaši i Marunouči čini ga idealnom destinacijom za poslovne ljude.

Hotel će nuditi 98 soba za goste u različitim konfiguracijama, uglavnom dvokrevetne sobe, kao i luksuzne apartmane i izvanredan Bulgari apartman.

Ikonične karakteristike Bulgari Hotela kao što su Il Bar, Il Ristorante, salon sa kaminom, svi sa otvorenim terasama, biće na raspolaganju gostima hotela zajedno sa prodavnicom Il Cioccolato i dramatičnom balskom salom uključujući veliki otvoreni prostor.

Bulgari Spa od oko 1.500 kvadratnih metara, koji nudi vrhunsko iskustvo blagostanja i inovativne tretmane, terapije i negu za muškarce i žene, uključujući vrhunski fitnes centar i zatvoreni bazen od 25 metara i dodaće još jedan luksuzan dodir doživljaja gostiju.

Kao i kod svih Bulgari Hotels and Resorts, Bulgari Hotel u Tokiju će dizajnirati italijanska arhitektonska firma Antonio Citterio Patricia Viel, koja je iskoristila osnovne vrednosti savremenog dizajna, veličanstvene izrade i umetničkih detalja Bulgari brenda kako bi stvorila životni prostor koji odražava suštinu italijanskog najsofisticiranijog stila.