Biramo za vas: najbolji hoteli Kušadasija

Ima li šta bolje od uživanja u letnjem suncu pokraj mora ili bazena, sa osvežavajućim koktelom u ruci, na nekoj fantastičnoj destinaciji? Mi kažemo da nema i zato, za vas biramo najbolje hotele Kušadasija!

Kao jedno od najlepših i najpoznatijih mesta za odmor i zabavu u Turskoj, Kušadasi je smešten u fenomenalnom zalivu u egejskom regionu, i svake godine privlači veliki broj ljudi iz čitavog sveta zbog svojih brojnih plaža, barova i noćnih klubova u samom centru grada.

Ljubiteljima arhitekture i istorije, na raspolaganju su brojni istorijski lokaliteti, dok će kupoholičari uživati u interesantnim bazarima i modernim tržnim centrima. Plaže Kušadasija su poput komada raja, a okružene su praktično netaknutom prirodom, koja će u vama probuditi sasvim novu vrstu energije, koja je sve do tada bila uspavana.

Kako bismo vam pomogli da što lakše isplanirate svoj odmor i letovanje, u galeriji otkrivamo 10 najboljih hotela Kušadasija, koji će vas sigurno oduševiti svojim ambijentima, ponudama i uslugama:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »