Besprekorni smaragd na plaži - Rosewood Phuket

Smešten nadomak predivne Emerald plaže u jugozapadnom Puketu, ovaj magični resort poziva goste da iskuse tajlandski luksuz u spektakularnom okruženju, sa neverovatnim pogledom na Andamansko more i još mnogo toga…

Rosewood Phuket nudi 71 predivni paviljon i vilu, sa šik dekoracijom i toplom atmosferom, koja će vas navesti da se osećate kao kod kuće. Ovde vas takođe očekuje đakuzi, četiri bazena, impresivni fitness centar i dečiji klub, koji će mališane zabaviti onda kada su vama potrebni trenuci mira i tišine. Štaviše, četiri predivna restorana i bar su vam na raspolaganju ako želite da uživate u lokalnim i internacionalnim jelima, kao i predivnim koktelima.

Pored bazena nalazi se The Shack, restoran koji nudi lokalnu i internacionalnu kuhinju zasnovanu na morskim specijalitetima, dok se parovima koji žele da uživaju u romantičnoj večeri i posmatraju zalazak sunca preporučuje rustični Ta Khai restoran. Moramo vam preporučiti da posetite i Red Sauce, italijanski restoran u sklopu odmarališta, sa šarmantnim eksterijerom, kao i Mai, neverovatno maštoviti bar.

Šest soba za tretmane, prostor za relaksaciju na otvorenom i superiorni Watsu bazen očekuju vas u Asaya spa centru, gde wellness stručnjaci održavaju radionice i privatne sesije, fokusirane na holističke prakse dobrostanja, dajući gostima priliku da iskuse personalizovanu negu i tretmane.

Slobodno se pakujte dok listate našu galeriju…