Besprekorni dragulj Balija - The Edge

Poznato i kao “Ostrvo Bogova”, indonežanska provincija Bali, jedna je od najpopularnijih turističkih destiancija sveta…

Ukoliko kojim slučajem do sada niste i sami otkrili zašto je Bali pravi raj na zemlji, pružamo vam još jednu priliku da se inspirišete i otisnete u novu avanturu. Skrivene plaže, tirkizno plave vode, veličanstvene stene i mistične prašume, spajaju se na Baliju i stvaraju neverovatnu scenografiju za najbolje luksuzne resortove sveta.

Neverovatni niz raskošnih hotela i odmarališta na Baliju nudi vam mnogo više od dekadentnih enterijera, jer se zapravo svaki od njih fokusira na opčinjavajući pogled i zvukove koji dopiru spolja. Neki će vas šarmirati svojom jednostavnošću uparenom sa modernim pogodnostima, dok će vas drugi oduševiti sobama koje vise sa litice stene.

Buglari Resort & Spa u Pekatu selu na Baliju dobio je veliki broj nagrada za najbolje odmaralište na svetu, ali je on, ako nas pitate, na mestu ispod neverovatnog odmarališta nazvanog Edge. I dok će imperijalna ekskluzivnost ovde izostati, pedeset devet okeanskih vila će vas definitivno oduševiti.

Između ostalog, dok ste ovde, pored uživanja u magijama prirode i savršenog odmora, ovde možete imati ekskluzivnu tropsku ceremoniju venčanja. Možete li sebe zamisliti kako u ovom rajskom okruženju izgovarate sudbonosno da?