Besprekorni ambijent Hard Rock Hotela na Ibici

Kombinujući komfor i estetiku, moderni nameštaj za eksterijer kreiran je kako bi vas razmazio, bilo da se opuštate pored bazena ili uživate u suncu, pesku i talasim egzotične destinacije…

Veličanstveni eksterijerni dekor kompanije Tribu, već sada je pomogao brojnim luksuznim domovima i resortovima širom naše planete, dok je Hard Rock Hotel na Ibici poslednji koji je uživao u svim njihovim beneficijama. Otvarajući svoje prvo odmaralište u Evropi, hotel kombinuje vrhunski noćni život i neverovatni duh Ibice, sa ležernom privlačnošću Mood i Kos Teak kolekcije, zarad stvaranja zaista idiličnog iskustva.

Spajajući stil šezdesetih, sa kul i prefinjenim vibracijama Tribu nameštaja, Ibica je idealna poleđina za ikonični brak između ova dva brenda. Uz pomoć kombinacije tikovine i ručno tkanog trikord vlakna, MOOD kolekcija nudi zaista pametni asortiman sofa, ležljaki i divana, koje će vaš boravak u Hard Rock Hotelu učiniti zaista upečatljivim.

Oblikujući bazen i pejzaž plaže u ovom hotelu, udobna dekoracija se može videti i u ekskluzivnom Rock Spa, koji obećava da će umiriti vaša čula i podmladiti vas nakon celonoćne zabave. Pravo iskustvo Ibice protkano savršenim luksuzom je ono što vam ovaj hotel nudi.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja