Beach Tented vila vam pruža mogućnost da doživite iskustvo safarija na Maldivima

Naravno, bićete blizu prirode i plaže sa belim peskom, a takođe ćete dobiti svog privatnog barmena.

Maldivi dodaju još jednu luksuznu vilu u svoj portfolio - ovog puta, dolazi zahvaljujući Fairmont Sirru Fen Fushi. Ove nedelje, brend je predstavio novu vilu na plaži koja nudi alternativu tradicionalnim luksuznim hotelima više fokusiranu na prirodu.

Nova vila je dizajnirana da gostima ponudi iskustvo nalik safariju, dovodeći prirodu do vašeg praga. Shodno tome, dekor odgovara terenu - zamislite prirodne drvene okvire prozora, nameštaj od drveta i neutralnu paletu boja. Umetnička dela krase zidove, a prozori od poda do plafona pružaju predivan pogled na okean.

Prostrana vila od 560 kvadratnih metara ima primarni apartman, sopstveno kupatilo i odvojenu spavaću sobu. Svakako, nudi mnogo mesta za zabavu u blizini vode - od privatne plaže u vašem dvorištu do trpezarije u zajedničkom stilu koja gleda na privatni bazen.

Iako ova vila nudi iskustvo u glamping stilu, nećete patiti za luksuznim pogodnostima. Gosti mogu da pozovu ostrvskog barmena koji će napraviti koktele u privatnom baru ili čak ličnog kuvara za roštilj kod kuće. Takođe možete rezervisati vreme sa instruktorom joge za privatnu sesiju na terasi - sve to može da organizuje vaš domaćin na poziv. Vila ima bicikle za kretanje po ostrvu i teleskop za noćno posmatranje zvezda. Za dodatnu intrigu, poruke skrivene u flašama biće razbacane po imanju tokom vašeg boravka. Unutra, beleške sadrže besplatna iskustva - koktele uz zalazak sunca i masaže u spa centru Willow Stream Spa.

Da bi se osiguralo da gosti dobiju kompletno iskustvo, objekat je takođe pokrenuo svoj paket Conscious Castaway, koji nudi boravak u vili i niz različitih aktivnosti, kao što su roštilj na privatnim plažama, intimne filmske večeri, safari i ronjenje. Paket takođe uključuje obilazak laboratorije za održivost, gde možete naučiti o okruženju ostrva ili možete napraviti oznake za prtljag u obliku kornjače od plastičnih boca u interaktivnoj radionici.

„Nove vile na plaži su dizajnirane da budu u skladu sa prirodnim okruženjem ostrva, omogućavajući gostima da dožive iskustvo safarija na Maldivima. Lansiran u skladu sa novim vilama, paket Conscious Castaway naglašava inovativne inicijative za održivost odmarališta, podstičući goste da nauče važnost očuvanja mora i pozitivno utiču na destinaciju“, rekao je generalni direktor.

Cene za vile počinju od 2.000 dolara po noći, dok paket Conscious uključuje dodatnih 985 dolara po boravku.

Luxury Experience