Banyan Tree otvara svoje prvo odmaralište na Karibima

Prvi u istoriji Banyan Tree Bimini Resort & Residences se otvara na Karibima...

Rockwell Island Development Group (RIDGE) planira da transformiše pejzaž luksuznog života otkrivanjem Banyan Tree Bimini Resort & Residences. Ovaj ekskluzivni projekat na netaknutom ostrvu Rokvel na Bahamima obećava da će postaviti nove standarde u prefinjenom životu i gostoprimstvu.

RIDGE je okupio snažan tim lidera u industriji kako bi osigurao uspeh ovog ambicioznog projekta. Globalno priznati brend Banyan Tree, poznat po svojim luksuznim odmaralištima i besprekornoj usluzi, nadgledaće upravljanje odmaralištem i program iznajmljivanja privatnih rezidencija. Arhitektonsku izuzetnost garantuje Oppenheim Architecture, firma poznata po svojim inovativnim i održivim projektima.

Izgradnja i prodaja su uveliko u toku. Prvih pet rezidencija predviđeno je za završetak do početka 2025. godine, što predstavlja značajnu prekretnicu u ovom višefaznom razvoju. Smešten na osamljenom poluostrvu, objekat nudi neuporedivu kombinaciju privatnosti i prirodnih lepota. Pristup je zgodan hidroavionom, privatnim čarter avionom, helikopterom ili čamcem, a prevoz iz Majamija traje manje od 30 minuta. Pored toga, vlasnici mogu stići u roku od tri sata iz Njujorka, Teksasa i drugih ključnih lokacija.

Imanje od 750 ari je dizajnirano da ponudi sveobuhvatno luksuzno iskustvo. Prva faza uključuje 54 prilagođene rezidencije na obali, hotel sa 50 soba i pet zvezdica i Bonito Beach Club. Svaka rezidencija, po ceni od 3,5 miliona dolara, ima privatni dok, pristup plaži i prostrane unutrašnje/spoljne prostore idealne za opuštanje i zabavu. Rezidencije su dostupne u pet prilagođenih rasporeda, zadovoljavajući različite preferencije i stilove života.

Stanari će uživati u članstvu u The Sanctuary Club, koji nudi ekskluzivna priznanja, pogodnosti i popuste u hotelu Banyan Tree. Ovo članstvo takođe uključuje pristup mreži razmene sa drugim vlasnicima rezidencija koji učestvuju, povećavajući vrednost i svestranost vlasništva.

Ovaj projekat će sadržati butik odmaralište kojim upravlja Banyan Tree, uključujući 24 vile na plaži i 26 bungalova iznad vode. Ovi smeštaji, koji podsećaju na luksuzne destinacije kao što su Maldivi, donose novi nivo sofisticiranosti na Bahame. Bonito Beach Club, kojim upravlja renomirani Bonito, će ponuditi niz vrhunskih usluga, uključujući uslugu VIP stola, privatne kabine, usluge jedrenja kao i razne rekreativne aktivnosti.

Značajan aspekt ovog projekta je rekonstrukcija Međunarodnog aerodroma Južni Bimini, projekat u kojem je RIDGE odigrao ključnu ulogu. Bimini Airport Development Partners Limited je uložio 80 miliona dolara za ovaj projekat, koji će se izvoditi u dve faze počevši od 2024. godine. Ovo preuređenje će uključivati poboljšanja aerodroma i terminala, omogućavajući međunarodni komercijalni saobraćaj sa ključnih američkih i evropskih tržišta. Pored toga, biće izgrađen trajektni terminal koji će obezbediti direktan prevoz od aerodroma do Severnog Biminija.

Banyan Tree Bimini Resort & Residences je više od mesta za boravak, to je prilika da doživite luksuz bez premca, uspostavite vezu sa prirodom i postanete deo privilegovane zajednice.  

Luxury Experience