Bajkoviti odmor u srcu švajcarskih Alpa

Da li tražite magičnu destinaciju za odmor, kako biste se odmorili od čitavog sveta, pa i samog protoka vremena?

Uz svoj luksuzni i moderni dizajn istovremeno, 7132 hotel je idealno mesto baš za to, a nalazi se na idiličnoj lokaciji, u švajcarskim Alpima. Dizajn hotela potpisuje Tom Mejn, jedan od najslavnijih arhitekti sveta, koji je zajedno sa svojim timom redizajnirao čitav lobi. On je uspeo da kreira veličanstveni kontrast između poliranih, belih površina sa brilijantnm sjajem i nežnih, organskih linija. Po svemu sudeći, čitav hotel i svi njegovi enterijeri komuniciraju sa grandioznim pejzažem Alpa. Hotelske sobe su dizajnirane od strane renomiranih stručnjaka, kao što su Piter Zumtor, Kengo Kuma i Tadao Ando, a svaki arhitekta ostao je veran sebi prilikom kreiranja svog dizajna. Bilo da su osmišljene u savremenom, alpskom ili modernom stilu, sve sobe i apartmani dele dva zajednička činioca: prefinjenost i luksuz.

Posetioci hotela će dobiti priliku da se baškare u termalnom spa centru, čiji dizajn potpisuje Piter Zumtor. Arhitekta je koristio više od 60.000 lokalno dobavljenih ploča kvarcita, što će sve goste ostaviti bez teksta.

Osim spa centra, hotel ima tri restorana i bar, gde je šef Sven Vasmer dobio Mišelin zvezdicu za svoje originalne, prefinjene i preukusne kreacije. Cene soba kreću se između 340 i 2.500 €, dok će hotel oduševiti i one najzahtevnije goste – zapravo, ovo je jedini hotel u Švajcarskoj koji poseduje svoj privatni helikopter!