Autograph Collection pozdravlja hotel Per La

Autograph Collection, poznata po svom odabranom izboru od 290 nezavisnih hotela širom sveta, primila je Hotel Per La u svoj portfolio.

Ovaj butik hotel ima bogatu istoriju koja datira još od 1922. godine kada je služio kao sedište Banke Italije. Sada, pod pažljivim nadzorom HN Capital Partners i Sage Hospitality Group, Hotel Per La je spreman da gostima ponudi jedinstven spoj istorije, luksuza i kulturne raznolikosti.

Ime „Per La“, odnosno “for the“, odaje počast osnivaču zgrade, Amadeu Pietru Gianiniju, i njegovom verovanju u dostojanstvo i sposobnosti svih pojedinaca. Ime u suštini znači „za Los Anđeles i ljude poput vas“. Danas, hotel predstavlja svedočanstvo inkluzivnosti, slaveći raznolikost kultura i likova koji čine živahni grad Los Anđeles.

Neoklasične arhitektonske karakteristike originalne zgrade, uključujući dorske stubove, zlatne i plave plafone i mermerne podove, pažljivo su očuvane u javnim prostorima hotela Per La. Međutim, novi, razigrani dizajn koji odražava raznolikost LA je neprimetno integrisan. Lokalni dizajner enterijera iz Los Anđelesa Jakui Seerman doneo je savremeni nameštaj, prozračnu posteljinu i sjajne boje, stvarajući prostor preplavljen kalifornijskim suncem.

Uticaj francuskog arhitekte i dizajnera Žaka Garsije može se videti u 241 sobi i apartmanu, koji crpe inspiraciju iz Italije. Paleta boja potiče od potpuno restauriranog italijanskog plafona u predvorju, a svaka soba ima nameštaj po meri, antičke persijske prostirke i umetnička dela koja potiču iz celog sveta.

Umetnički program hotela, koji se može pohvaliti preko 4.000 dela po meri, slavi njegovo kalifornijsko, italijansko i mediteransko nasleđe. Fotografija u modernom stilu sa starinskim objektivom poziva goste da istraže savremene vizije izvan turističkih atrakcija. Vintage umetnička dela iz italijanskih antikvarnica, kolekcije iz Portraits de Villes i originalne fotografije stvaraju jedinstven i dosledan prikaz u celom hotelu.

Hotel Per La je takođe kulinarska destinacija. Sa više restorana i barova, uključujući Ristorante Per L’Ora, Bar Clara i Cafe Ora, gosti mogu da uživaju u italijanskoj kuhinji sa losanđeleskom notom, u pićima pored bazena sa pogledom na grad i da se opuste u prijatnom kafiću.

Za one koji traže prostore za događaje, Hotel Per La nudi 1000 kvadratnih metara kreativnih prostora, od sala za sastanke do večeri na krovu bazena. Očuvan veličanstveni plafon katedrale u istorijskom lobiju postavlja pozornicu za velike zabave i večere u dvorištu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience