Autentični hotel za spektakularni odmor

U svetu postoji veliki broj hotela koji nude interesantne sadržaje svim svojim posetiocima…

Bilo da želite da se opustite i uživajte u jednoj od glavnih svetskih metropola ili pak žudite za bliskim kontaktom sa prirodom, svet hotelijerstva uvek ima keca u rukavu koji može izvući baš za vas. Ukoliko pripadate ovoj drugoj grupi ljudi, hotel Kaiyuan Senbo je inovativno odmaralište u Kini, koje se sastoji od loža u formi kućica na drvetu, ušuškanih u planinski pejzaž.

Uzimajući prirodu kao svoju početnu tačku, impresivnu odmaralište svojim gostima daje prilik da pronađu svoj mir i komfor unutar svoje lože ili se otisnu u novu avanturu kroz prirodni svet kojih ih očekuje izvan nje.

Svaki skup sastoji se od pet ili šest loža, koje su poput Lego kockica naslagane jedna na drugu, dok su gostima dostupne putem stepeništa ili staza koje presecaju čitavu strukturu. Centralna eksterijerna terasa je fokalna tačka za sve lože i stvara jedinstveni zajednički prostor u kom se gosti mogu spojiti i družiti, uživati u pogledu i opuštati u prirodnom okruženju.

Odmaralište nudi zaista autentično iskustvo svim gostima koji žude za mirom i spokojem, ali će se svakako dopasti i svima onima koji u sebi neguju avanturistički duh.